Hamit'ten iyi haber!

Milli takım doktoru Bülent Bayraktar, Hamit'in durumunu Perşembe günü yeniden değerlendireceklerini kaydetti.

02 Eylül 2009 Çarşamba 22:01 tarihinde eklendi.

A Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası elemelerinde Cumartesi günü oynayacağı Estonya maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kayserispor tesislerinde, teknik direktör Fatih Terim'in yönetiminde çalışan Milli takım, düz koşunun ardından esneme hareketleriyle sürdürdüğü idmanı çift kale maçla tamamladı.

Milli takımda hafif sakatlıkları nedeniyle dün takımdan ayrı çalışan Gökhan Gönül ve Gökhan Zan bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Bacağındaki ağrı nedeniyle dünkü antrenmanı yarıda bırakan Arda da, bugün takım ile birlikte çalıştı.

Kaleci Volkan ile Hamit ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Milli takım doktoru Bülent Bayraktar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gökhan Zan ve Gökhan Güleç'in kontrollü olarak takımla birlikte çalışmalara katıldığını, bu iki futbolcunun durumlarının yarın yapılacak sağlık kontrolünden sonra yeniden değerlendirileceğini belirtti.

Hamit'in sahada ve salonda özel çalıştığını ifade eden Bayraktar, günde çift programla çalışan Hamit'in sakatlığının daPerşembe günü yeniden değerlendirileceğini kaydetti.

Bayraktar, Arda ve Volkan'ın ise hafif travma geçirdiklerini, onun dışında takımda bir sıkıntı bulunmadığını açıkladı.

Öte yandan, Önder Turacı'nın da milli takımda forma giyebilmesi için FIFA'dan izin çıktığı, Fatih Terim'in görev vermesi durumunda bu futbolcunun Estonya maçında da Bosna Hersek maçında da oynayabileceği bildirildi.