"Haramilerden kurtulmanın zamanı"

Haluk Koç, Chp Kırıkkale il teşkilatı tarafından il ve ilçe belediye başkanları tanıtım toplantısına katıldı.

Haramilerden kurtulmanın zamanı
05 Ocak 2014 Pazar 17:33 tarihinde eklendi.
Chp Kırıkkale il teşkilatı tarafından il ve ilçe belediye başkanları tanıtım toplantısına katılan Haluk Koç, burada yaptığı konuşmada, "?Hepimiz bu millete, bu devlete görevimizi yaptık. Şimdi bu haramileri gördükçe insan bir yandan nefretle, kinle konuşmaya başlıyor. Yakışmaz nefret, kin, onu biliyorum. Ama yani sizleri gördükçe analarımızı, babalarımızı düşündükçe, nasıl yaşadıklarını, bizi nasıl okuttuklarını düşündükçe, bir de bunları görünce öyle adalet olmaz.

Bakın bu 87 milyar dolarla, Türkiye'deki bütün emeklilere bir seferlik 25 bin lira ek ödeme yapılabilirdi. Bu çalınan para ile Türkiye'deki 2.5 milyondan fazla işsiz gence 8 yıl asgari ücretten maaş ödenebilirdi bu parayla. Bu, daha ortaya çıkanın bir kısmı. Ne kadar örtersen ört, ne kadar karartırsan karart, bundan kaçamayacaksınız. Öncesi de var. Bunların hepsi çıkacak. Bunların hesabını bu milletin önünde önce vereceksiniz. Allah katında zaten vereceksiniz. Oradaki mahkemeyi kübradan zaten kurtuluş yok. Haramilerin hırsızlık yapanların, ahlaksızlık yapanın gideceği yer bellidir. Onun için milleti kandırmayın meydanlarda" dedi.
 
Başbakanın ve oluşturduğu koronun ürettiği yalanlara itibar edilmemesini, mutlaka hesap soulması gerektiğini belirten Haluk Koç, "Çarşı karışınca birbirlerine suç atmaya başladılar. İinternet kanalı ile biliyorsunuz emekliliği yaklaşmış bir Başbakan Yardımcısı var. Arada bir vicdanı kanar, susar, ondan sonra dayanamaz çıkar. Ne yazıyorsun elinde telefon çıt çıt hangi birine söyleyeceksiniz. Çıt.. çıt.. elinin körü, pat. pat, küt küt, Türkiye nin temeli sarsılıyor. Daha arkadaşlarımız çıt çıt peşinde" dedi.
 
SURİYE'YE BENZİN BİDONUNU KAPTIN GİDİYORSUN
 
Devletin Tır'ı olduğunu ilk defa öğrendiklernini belirten Haluk Koç, "Biliyorsunuz Hatay'da Suriye'ye silah götüren bir Tır'a ihbar sonucu savcı arama yapmak istiyor. Savcının arama isteğine vali, emniyet müdürü, MİT mensupları izin vermiyorlar.

Türkiye'de böyle bir düzen yok. Yeni savcı istediği yerde, gerekli gördüğü zaman o ihbar üzerine soruşturma açar, gereken tahkikatı yapar. Adli kollukta onun emrindedir. Savcı engelleniyor. Daha önce de yakalanan Tır'lar vardı biliyorsunuz. Biliyorsunuz Suriye de bir kardeş kavgası var. Suriye'de bir Müslüman kanı akıyor. Siz Esad'ı destekliyorsunuz, siz diktatörden yanasınız. Kardeşim Türkiye'de zaten diktatör var. Esad'dan bize ne. Biz Esat'ın yanında, karşısında değiliz.

Biz orada Suriye halkının huzurundan, barışından, kardeşliğinden yanayız. Bütün isteğimiz bu. Sen ne yapıyorsun; komşuda yangın var. Suriye'ye benzin bidonunu kaptın gidiyorsun. Yangını tutuşturuyorsun. Hatay'ı ateşin içine atıyorsun. Hatay'ı huzursuz hale getiriyorsun" diye konuştu.

DHA