Hasan Cemal Twitter'da

Gazeteci Hasan Cemal, çözüm süreciyle ilgili Güneydoğu izlenimlerini Twitter hesabından paylaşacak.

12 Nisan 2013 Cuma 21:56 tarihinde eklendi.

 

Cemal'in 'Barış Sürecinde Güneydoğu Notları' isimli yazı dizisi, Pazartesi'nden itibaren T24 internet sitesinden ve Twitter'daki @HSNCML adli resmi hesabından okuyucularıyla buluşacak. 
 
Sky Türk 360'ta Murat Sabuncu ve T24 Genel Yayın Yönetmeni Doğan Akın'a konuşan Hasan Cemal, "İyi ki internet var, iyi ki internet gazeteciliği var." dedi. Cemal, "Ben de orada çözüm süreci ile ilgili düşüncelerimi anlatmak için yeni bir imkan kazanmış oluyorum. Uzunca bir süreden sonra yeniden barış arayışı için yollara düşüyorum." şeklinde konuştu. Cemal, KCK Yürütme Konseyi Başkanı Murat Karayılan'la yaptığı Kandil röportajından sonra Güneydoğu sokaklarındaki insanların neler düşündüğüne, nabızlarının nasıl attığına özellikle kulak vereceğini söyledi.
 
Hasan Cemal, Güneydoğu notlarının yanı sıra T24'teki "canlı blog"unda ve Twitter'daki @HSNCML adlı resmi hesabında gezi boyunca fotoğraflar ve izlenimlerini paylaşacak.
 
T24 Genel Yayın Yönetmeni Doğan Akın, Hasan Cemal'in, Türkiye'de görüşü ne olursa olsun değer oluşturan gazeteciliğin daima yaşadığını gösteren kıdemli bir isim olduğunu söyledi. İnternet medyasının alternatif bir medya olduğunu dile getiren Akın, gazetesinden koparılan Cemal'e destek olunması gerektiğini belirtti.

CİHAN