Hem seksi hem akıllı

Victoria's Secret firmasının artık "Melek" olmayacağını açıkladığı Miranda Kerr, firmanın sözleşmeyi yenilememesi nedeniyle kısa süre azalan itibarını akıllıca bir hamle ile daha ileri ve yukarıya taşıdı.

Hem seksi hem akıllı
21 Nisan 2013 Pazar 09:32 tarihinde eklendi, 2.147 kez okundu.

İç giyim firması Victoria’s Secret’ın geçtiğimiz hafta Avustralyalı ünlü süper model Miranda Kerr’in sözleşmesini yenilemeyeceğini açıklaması basında “Miranda Kerr Victoria’s Secret'ten kovuldu” başlığı ile haber olmuştu. 2006 yılından bu yana Victoria’s Secret Meleği olan Kerr, artık melek unavını taşıyamayacak.

 
İlk açıklama Victoria’s Secret firmasından gelse de Miranda Kerr güzel olduğu kadar akıllı da olduğunu ispat edercesine, yaptığı açıklamalar ile durumu lehine çevirdi.
 
Ünlü süper modelin sözleşmenin “zor” şöhreti nedeniyle iptal edildiği konuşuldu. Aynı zamanda Kerr’in Alessandra Ambrosio ve Candace Swanepoel gibi meleklerle karşılaştırıldığında iç çamaşırı satışında çok etkili olmadığı söylendi.
 
Ancak Miranda Kerr; tüm bu olumsuz tanıtıma rağmen; Sydney Morning Herald’a verdiği mülakatta durumu lehine çevirmeyi başardı.
 
Kerr; "13 yaşımdan bu yana modellik yapıyorum. Anne olduktan sonra hayatımda yeni bir dönem başladı.  Bunu oğlumun dünyaya geldiği andan itibaren düşünüyordum.  Anne olduktan sonra önceliklerimin değişmesi gerektiğinin farkına vardım. Aileme daha çok vakit ayırmak istiyorum" dedi.
 
Kerr ayrıca tutkularını yansıtan işleri yapmak için olanak yaratmaya çalıştığını belirtti.
 
Bu çıkışın ardından Kerr’e moda dünyasından hızla onay çıktı. Haber başlıkları da “Miranda Kerr ailesine vakit ayırmak için Victoria’s Secret’dan ayrıldı”, Miranda Kerr, Victoria’s Secret ile yolları ayırdı” ya döndü.
 
Ancak Victoria’s Secret Meleği olmayı bırakmak o kadar kolay yapılacak bir iş değil zira tüm dünyada en çok bilinen ve konuşulan da kolay Bu herkesin gönüllü bir şekilde en iyi konser birini verecek inanmak zor.  Tüm zamanların en başarılı modellerinden biri olan Heidi Klum bile 37 yaşına kadar ayrılmamıştı.
 
Victoria’s Secret firması meleklerinin başka işlerle ilgilenmesini istemiyor. Kerr; sponsorluk anlaşmaları ve reklamları ile firmayı biraz endişelendirmiş görünüyor. Buna bir de çok ünlü bir eş eklenince Kerr’in şöhreti firma için “zor” hale geliyor.
 
Sonuçta, her iki durumda da kazanan Miranda Kerr oldu. Kerr  Reebok, Mango, ve KORA Organics sözleşmeleriyle hala çok revaçta ve uzun süre de öyle kalacağı benziyor.