Hırsız, hırsızı soydu

Büyükada’da bir cep telefonu dükkanını ve büfeyi soyan hırsızlar, çaldıkları telefonları ve laptopları bir inşaata sakladı.

Hırsız, hırsızı soydu
08 Ocak 2013 Salı 09:40 tarihinde eklendi.

 

 Çalınan malzemelerin hırsızlar tarafından saklandığını fark eden bir başka hırsız ise çalınan malzemeleri çaldı. Birbirlerini soyan hırsızlar, çaldıklarını satmaya çalışırken güven timleri tarafından yakalandı.
 
Büyükada’da meydana gelen hırsızlık olayında; cep telefonu dükkanına giren 3 hırsızlık zanlısı, dükkanda çok sayıda cep telefonu ve laptopu 4 dakikada çantalarına koyarak çaldı. Çalınan telefonların arasından birinin de bir polise ait olduğu öğrenildi. Bu sırada kayıtta olan güvenlik kamerası ise hırsızlık anını saniye saniye görüntüledi. Telefoncudan çıkan hırsızlar bu kez bir büfeye girerek sigaraları çaldığı öğrenildi.
 
Çaldıkları telefon ve sigaraları bir çantaya koyan hırsızlar, çantayı da Güngören’de bir inşaata sakladı. Bunu gören bir başka hırsızlık zanlısı H.D ise, arkadaşları S.A ve M.Y’yi de yanına alarak inşaata saklanan içi cep telefonu ve sigara dolu çantayı çaldı. Hırsızlardan çaldıkları telefonları Horhor’da satmaya çalışan üç kafadar, A bölgesi güven timleri tarafından yakalandı.
 
Üç zanlıyı gözaltına alarak sorgulayan güven timleri, Büyükada Asayiş Şube ekipleri de diğer 3 zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

CİHAN