İmirzalıoğlu'nu kızdıran soru

Kuzeninin evlilik kararını kutlamak için gittiği kulüpten çıkışta kendisine yöneltilen bir soru İmirzalıoğlu'nu fena kızdırdı.

İmirzalıoğlunu kızdıran soru
20 Ocak 2013 Pazar 11:55 tarihinde eklendi.

 

Kuzeninin evlilik kararını kutlamak için gittiği kulüpten çıkışta yöneltilen “Bir aday bulduğunuzda, hayalinizde nasıl bir evlilik teklifi yapmak var?” sorusu Kenan İmirzalıoğlu’nu kızdırdı.
 
Kenan İmirzalıoğlu, kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunan kuzeninin sevincine ortak oldu, onlarla beraber My Pavyon’a giderek geç saatlere kadar eğlendi.Gece boyunca Cenk Eren’ in seslendirdiği şarkılara eşlik eden oyuncu, Ankara havaları çalmaya başlayınca daha fazla yerinde duramayıp kendini piste attı.Kenan İmirzalıoğlu, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, “Bir aday bulduğunuzda, hayalinizde nasıl bir evlilik teklifi yapmak var?” sorusuna sert tepki gösterdi.
 
İmirzalıoğlu, yöneltilen soru üzerine “Böyle konuşmak bana hoş gelmiyor. ‘Bir aday bulmak’ falan, güzel cümleler değil. Hayatımı birleştireceğim insan hakkında ‘aday’ diye konuşmam doğru olmaz. Bence uzatmayalım, bu konuyu kapatalım.” dedi.