İngilizce konuşarak dolandırdı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bankadan para çeken bir kişi, İngilizce konuşan henüz kimliği belirsiz genç tarafından dolandırıldığını belirterek polise başvurdu.

İngilizce konuşarak dolandırdı
03 Ocak 2013 Perşembe 10:46 tarihinde eklendi.

 

Cuma Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Özkan P., bir bankada şirkete ait 5 bin lira parayı çekti. İşyerine doğru yürüyen Özkan P.’nin önünde duran araçtaki kimliği belirsiz kişi, İngilizce konuşmaya başladı. Elinde 100 dolarlık banknot gösteren şüpheli, paranın ne kadar ettiğini sorunca Özkan P., cebindeki para demetini çıkarak 50 liralık banknotları gösterdi. Özkan P.’nin elindeki para demetini bakma bahanesiyle alan şüpheli genç, bir süre sonra paraları sahibine vererek olay yerinden ayrıldı. Parayı kontrol eden Özkan P., paranın bin 400 lira eksik olduğunu belirterek polise müracaat etti.
 
İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne olayla ilgili ifade veren Özkan P., “Şahıs, elindeki 100 doları göstererek ne kadar lira yaptığını sordu. Ben de cebimdeki parayı çıkarıp gösterirken el çabukluğu ile bakma bahanesiyle aldı ve paramın bin 400 liralık bölümünü çaldı.” dedi. 
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN