İstanbul'da doğalgaz faciası

Fatih'te, doğalgazdan zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti. Doğalgaz zehirlenmesinde hayatını kaybeden şahıslardan birinin, uluslararası bir şirkette insan kaynakları yöneticisi olduğu ortaya çıktı.

İstanbulda doğalgaz faciası
08 Nisan 2013 Pazartesi 17:22 tarihinde eklendi, 1.295 kez okundu.

 

 
Olay, Balat Mahallesi Kiremit Caddesi üzerindeki 34 numaralı 3 katlı binanın bodrum katında meydana geldi. Doğalgaz zehirlenmesinde hayatını kaybeden şahıslardan birinin, uluslararası bir şirkette insan kaynakları yöneticisi olarak çalışan Murat Demiroğlu olduğu ortaya çıktı. Ölen diğer şahsın ise üzerinden kimlik çıkmadığı belirlendi. 
 
Edinilen bilgiye göre, uluslararası bir şirkette insan kaynakları yöneticisi olarak çalışan Murat Demiroğlu’ndan haber alamayan arkadaşları, Demiroğlu’nun Balat’taki evine geldi. Defalarca zili çalmalarına rağmen kapı açılmayınca, bir terslik olduğunu düşünen Onur Selvi ve Çağatay Çetinkaya, çilingir yardımıyla içeri girdi.

Bodrum kattaki salonda arkadaşları Murat Demiroğlu ile tanımadıkları bir kişinin hareketsiz bir şekilde yattığını gören Selvi ve Çetinkaya, hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yoğun gaz kokusu bulunan eve giren sağlık ekipleri, Demiroğlu ile arkadaşının öldüğünü belirledi. Murat Demiroğlu'yu iyi tanıdığını söyleyen bir mahalle sakini, "Şahsı çok iyi tanıyorum. Çok iyi bir insandı. Sokak kedilerini beslerdi. Gelen gideni çoktu." dedi.
 
Olay sonrası polis ekipleri evde inceleme yaptı. Murat Demiroğlu’nun yanında bulunan diğer erkek şahsın üzerinde kimlik çıkmadığı öğrenildi. Polisin ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından cesetler, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CİHAN