İşten çıkarılınca intihara kalkıştı

Karabük'te haksız yere işten atıldığını iddia eden makinist 38 yaşındaki B.Ç., 7 katlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi binasının çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

02 Eylül 2013 Pazartesi 19:45 tarihinde eklendi.
 
Olay, saat 17.00 sıralarında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasının teras katında bulunan içkili restoranın yer aldığı 7. katta meydana geldi. Restorana gelerek alkol alan B.Ç., daha sonra binanın terasından aşağıya sarkarak intihara kalkıştı.

"Haksızlığa uğradım. Haksız yere boşu boşuna beni işten attılar. Borcumu ödeyemiyorum" diyerek ağlamaya başlayan B.Ç. atlayıp intihar edeceğini söyledi. Restoran çalışanları B.Ç.'yi ikna etmeye çalışırken polise ihbarda bulunuldu. Polis, bir anlık dalgınlığını fırsat bildiği B.Ç.'yi yukarıya çekti. Çatıdan indirilen B.Ç., 112 Acil ambulansı ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
 
B.Ç.'nin TCDD'de makinist olarak çalıştığı, Temmuz ayında KARDEMİR'e kömür götüren trenden mazot çaldıkları iddiasıyla gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece serbest kaldığı öğrenildi.

DHA