İtalya'da yamyam dehşeti

Son iki yıldır 30'a yakın kadının kaybolması polisi harekete geçirirken halk korku ve panik içinde yaşıyordu

İtalyada yamyam dehşeti
02 Ağustos 2011 Salı 16:04 tarihinde eklendi, 1.019 kez okundu.

 

Son iki yıldır 30'a yakın kadının kaybolması polisi harekete geçirirken halk korku ve panik içinde yaşıyordu. Ta ki, şüpheliye ulaşılıncaya kadar... Kaybolan söz konusu kadının bir yamyam tarafından yenilmiş olabileceği ise polisi ve ölenlerin yakınlarına başka bir dehşeti yaşattı...
 
OLAY NASIL GELİŞTİ
Özellikle mayıs ayında 2 kadının kaybolması ve Slovak yamyam Matej Curko'nun kurbanı olduğu yönündeki iddialar polisin bu şüpheli üzerine yoğunlaşmasına neden olmuştu. Olayı titizlikle araştıran polis aradığı delillere sonunda ulaşmıştı. Tüm deliller 43 yaşındaki Matej Curko'yu işaret ediyordu. Delillerin incelenmesinden sonra başlatılan operasyon sonucu Slovak yamyam ölü olarak ele geçrilmişti.
 
30 KADININ ŞÜPHELİSİ!
Şüphelinin yaşadığı yerde ele geçirilene insan parçalarının da analiz edilmesi korkunç bir gerçeği de gün yüzüne çıkardı. Polisin, İtalya’da 2009 yılı başı ile 2011 Mayıs ayı arasında, yaşları 25 ila 28 arasında değişen 30 kayıp genç kadının akibetinin Curco'yla bağlantısını araştırdığı belirtildi. 
 
PEKİ YERİ NASIL TESPİT EDİLDİ?
İntihar etmek isteyen ve Curko ile kendisini öldürmesi için bağlantıya geçen ancak son anda kararını değiştiren İsviçreli Marcus Dubach'ın itiraflarından yola çıkan Slovak polisi, operasyon düzenledi. Dubach'ı paravan olarak kullanan polis, 10 Mayıs'da Curko'yla evinin bulunduğu Kysak'daki ormanlık alanda buluşmak üzere randevulaştı. Kendisine hazır kurban bulduğunu düşünerek randevu yerine gelen Curko, bir anda karşısında polisleri bulunca kaçmaya çalıştı. 
 
Curko'nun evinde yapılan arama, Oscar ödüllü tek korku filimi 'Kuzuların Sessizliği'ndeki sahneleri aratmayan gerçekleri ortaya çıkardı. Curko'nun genç kadınları ormanlık alana götürüp öldürerek parçaladığı, parçalardan bazılarını pişirip yerken, bazı parçaları evinde sakladığı, kalanını ise cinayeti işlediği yere gömdüğü tespit edildi.

Habertürk