İtfaiye eri yangında yaralandı

Bolu'da pazar yerinde çıkan yangın, Ramazan öncesi alışveriş yapan vatandaşların yüreğini ağzına getirdi. Yangında bir itfaiye eri yaralandı.

İtfaiye eri yangında yaralandı
08 Temmuz 2013 Pazartesi 18:34 tarihinde eklendi.

Olay, öğle saatlerinde Karamanlı Mahallesi Bolu Daimi Halk Pazar'ında bulunan Yakup Gülay'a ait iş yerinde meydana geldi.

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede dükkanın her yerini kapladı. Dumanı fark eden iş yeri sahibi ve çevre esnafı, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Ramazan alışverişi için pazara gelen vatandaşlar yangın korkusu yaşadı. Bazı vatandaşlar, itfaiyenin müdahalesini yetersiz bulduğu için tepki gösterdi. Dükkan sahibi ve çalışanları itfaiye ekiplerine yardımcı olmaya çalıştı.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Elektrik kablolarının yanarak kopması sebebiyle zor anlar yaşayan itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu yangını söndürmeyi başardı. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri el ve kafasından yaralandı. Yaralı itfaiye erine olay yerinde hazır bulunan 112 Acil ekipleri müdahale etti. İş yerinde büyük çapta maddi hasar oluştu.


CİHAN