İzmir'de intihar girişimi rezaleti!

İntihara kalkışan kişiyi çevredekiler cep telefonuyla görüntülemek istedi

İzmirde intihar girişimi rezaleti!
04 Nisan 2013 Perşembe 15:35 tarihinde eklendi.

 

İzmir'in Konak İlçesi’nde, borçları nedeniyle bunalıma girdiği ileri sürülen 42 yaşındaki A.K., 8 katlı işhanının çatısına çıkıp intihara kalkıştı. Çevrede toplanan meraklıların cep telefonlarıyla görüntülemek için yarıştığı A.K.’nin girişimi, polisin çabasıyla önlendi.
 
Bugün, saat 12.00 sıralarında, Kemeraltı Çarşısı girişindeki 856 Sokak 7 numarada bulunan 8 katlı işhanının çatısında bir kişi gören vaktandaşlar, polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, her ihtimale karşı hava yastığı açtı, polis de ikna etmek için çatıdaki kişinin yanına gitti. 
 
Psikolojik sorunları nedeniyle uzman çavuşluktan ayrılıp, çiçekçilik yaparak geçimini sağladığı ve borçları nedeniyle bunalıma girdiği öğrenilen A.K., bir süre çatıdan sarktı. Bu sırada çarşıyı gezmeye gelen vatandaşlar ile çevredeki esnaf da cep telefonlarıyla çatıdaki A.K.’yi görüntülemeye çalıştı. Bir süre polisleri yanına yaklaştırmayan A.K., daha sonra ikna edilerek aşağı indirildi ve ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

DHA