Junior Predador Kimdir?

Genç yaşına rağmen dövüş sporlarında elde ettiği başarıyla dikkatleri üzerine çeken Junior Predador’ın oldukça etkileyici bir hayat hikayesi var

Junior Predador Kimdir?
17 Mayıs 2022 Salı 12:18 tarihinde eklendi, 11.432 kez okundu.

Genç yaşına rağmen dövüş sporlarında elde ettiği başarıyla dikkatleri üzerine çeken Junior Predador’ın oldukça etkileyici bir hayat hikayesi var. Brezilya’da dünyaya gelen Junior Predador’ın hayat hikayesi ünlü iş insanı Aytekin Toy’la tanışmasıyla birlikte değişti. Brezilya’nın gettolarından şampiyonluklara uzanan bir hikayesi bulunan Junior Predador, son dönemde yetişen en iyi dövüş sporcularından.
 

Brezilya Gettolarında Büyüdü
 

Junior Predador, Brezilya’nın kafes dövüşleri, çeteleri ve futboluyla ünlü gecekondu mahallesi olan Favela’da dünyaya geldi. Çocukluk dönemini bu mahallede zorluklar içerisinde geçiren sporcunun hayatındaki dönüm noktası Aytekin Toy’la tanışması oldu.

 


 

Aytekin Toy’un Yardımları ve Okulu Gelişiminde Aktif Rol Oynadı
 

Yaşam hikayesinde Aytekin Toy’un oldukça kritik bir öneme sahip olduğuna sıklıkla vurgu yapan Junior Predador, başarılı iş insanın kurduğu Thailand Dövüş Okulları’nda eğitim aldı. 
 

MMC ve UFC ile Anlaşma Aşamasında
 

Junior Predador, MMC ve UFC gibi uluslararası karma dövüş şampiyonalarında görev almak için anlaşma aşamasında. Çok yakında tamamlanması planlanan anlaşmalar sonucunda, başarılı sporcu kariyerinde bir basamak daha atlayacak.
 

Aytekin Toy 17 Yaşında Yanına Aldı
 

Aytekin Toy’la henüz 17-18 yaşında tanışan Junior Predador, bölgede Toy’un herkes tarafından fazlasıyla sevildiğini belirtiyor.

 


 

2017’de Brezilya’da Şampiyonluk Kazandı
 

2017 yılında ilk büyük başarısın elde eden Junior Predador, Brezilya’da 1. Olarak bölgesel olarak düzenlenen şampiyonada kemer kazandı. Daha sonra katıldığı birçok turnuvada aynı başarıyı elde eden sporcu, kazandığı ilk kupayı doğup büyüdüğü Brezilya’nın Favela mahallesine götürdü. Junior bu davranışını, bölgede yaşayan gençlere ümit vererek başarının önündeki tüm engelleri aşabileceğini anlatmak olduğunu belirtiyor.
 

Kazandığı Son Kemeri Türkiye’ye Getirdi
 

Son katıldığı turnuvada sıra dışı bir performans gösteren Junior Predador, 12.05.22 tarihinde oynadığı final müsabakasından da galip ayrılarak bir şampiyonluk daha kazandı. Junior, kazandığı bu kemeri Türkiye’ye getirdi.
 

Aytekin Toy’la Çok Sıkı Bağları Var
 

Aytekin Toy’la çok sıkı bağları bulunan Junior Predador, başarılı iş insanını adeta babası, abisi olarak görüyor. Her fırsatta Aytekin Toy’a duyduğu sevgiyi ve saygıyı açıkça ifade eden Junior, elde ettiği başarılarda ilham kaynağının da yine Aytekin Toy olduğunu söylüyor.