Kadın hayranına kafa attı

Hayko Cepkin, bir etkinlik çerçevesinde DJ kabinine geçti. Performansıyla büyük beğeni toplayan rockçı, alkolün de etkisiyle finalde olay çıkardı.

Kadın hayranına kafa attı
19 Şubat 2013 Salı 11:15 tarihinde eklendi.

 

Akşam'dan Samet Aday'ın haberine göre, olayın daha fazla büyümesini önlemek isteyen şarkıcının menajeri ise araya girerek yüzü kanlar içinde kalan kadının gönlünü almaya çalıştı.

Cepkin de sarışın hayranıyla mekanın önünde uzun süre konuştu. Ünlü rockçı, ardından menajeri ve beraberindeki arkadaşlarıyla birlikte bir başka bara giderek, 'mağdure'ye içki ısmarladı.'
 
TOKA'LI TAKTİK İŞE YARAMADI
 
Bu sırada gazetecilerin takipte olduğunu fark eden sanatçı, dikkat dağıtmak için yoldan yürüyen gençlerle tokalaşmaya başladı. Cepkin'in son hamlesi ise Tarlabaşı'nda dövdüğü dinleyicisine çorba ısmarlamak oldu. Rockçı, ardından vedalaşarak evinin yolunu tuttu.

İLK VUKUATI DEĞİL

Ünlü şarkıcı Hayko, 2010 yılında bir konserinde de kendisini taciz ettiği gerekçesiyle bir hayranını yumruklamıştı. 29 Ekim tarihinde İzmir’de çekildiği iddia edilen görüntülere göre sahnede canlı performans sergileyen rockçı Hayko Cepkin, bir seyirciyi yumruklamıştı. Olay sırasında içeride bulunan izleyicilerden birinin çektiği videoda, seyirciye önce yumruk atan Cepkin’in ardından “Bunu tanıyor musunuz? Alın onu içeri. Yukarı alın bunu gitmesin” dediği anlar yer alıyordu.