Kağıthane'de sır perdesi aralanıyor

Kağıthane’de cinnet getiren Erkan İhsan E. 3 aylık hamile eşini, kayınvalidesi Yasemin Demir'i, kayınpederi Agah Demir’i silahla öldürdükten sonra intihar etti.

Kağıthanede sır perdesi aralanıyor
14 Ağustos 2013 Çarşamba 12:20 tarihinde eklendi, 1.174 kez okundu.

Kağıthane’de cinnet getiren Erkan İhsan E. 3 aylık hamile eşini, kayınvalidesi Yasemin Demir'i, kayınpederi Agah Demir’i silahla öldürdükten sonra intihar etti. Çevredeki görgü tanıkları geçtiğimiz günlerde zanlının, eşi ve ailesi ile tartıştığı ve onları ölümle tehdit ettiğini öne sürdü.

Olay dün gece Gürsel Mahallesi Yıldız Sokak’ta saat 03.00 sıralarında gerçekleşti. Silah sesleri üzerine bir eve giren vatandaşlar 4 kişiyi tabancayla vurulmuş halde buldu. Olay yerine çağrılan polisler inceleme delil araştırması yaptı. Cenazeler Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cinayetin üzerinden saatler geçmesinin ardından detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Edinilen bilgiye göre, Erkan İhsan E.’nin nikahsız yaşadığı iddia edilen eşi 17 yaşındaki Kübra Demir ile şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve Kübra Demir’in eşinden gördüğü şiddet sebebiyle annesi Yasemin Demir’in evine sığındığı öğrenildi. Nikahsız yaşadığı eşini ikna etmek için kayınvalidesinin evine gelen Erkan İhsan E., eşini geri dönmesi konusunda ikna edemeyince tartışmaya başladı. Cinnet getiren Erkan İhsan E. yanında getirdiği silahla dehşet saçtı. Önce 3 aylık hamile olan Kübra Kalaycı'ya ateş eden Erkan İhsan E., kayınpederi Agah Demir, kayınvalidesi Yasemin Demir’i öldürdü. Kafasına tek el ateş eden Erkan İhsan E. olay yerinde hayatını kaybetti. Bu arada 12 yaşındaki Fatih D. ise olay esnasında yan odaya kaçarak, saldırıdan kurtulduğu belirtildi.

Erkan İhsan E.’nin eşi için “Çok kızıyorum, sizi öldüreceğim.” dediğini öne süren komşuları Turan Karkın, “Kendisi fayans işi yapıyordu. Asabi biriydi. Bir kötülüğünü görmedik. Silah sesini saat 03.00 gibi duyduk. Ben birkaç el silah sesi duydum.” dedi.

Bu arada cinayetin ardından Erkan İhsan E. ile Kübra Demir’in birlikte çekilmiş olduğu nikah fotoğrafları kaldı. Başka bir fotoğraf karesinde ise ölen dört kişi ile katliamdan kaçan 12 yaşındaki Fatih D.'nin aynı karede yer alması dikkat çekti.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.


CİHAN