Karaman kalesi Ramazan'da şenlenecek

Uzun yıllar sonra Karaman Kalesi şehrin etkinlik merkezi haline geliyor. Bu yıl Karaman Kalesi Ramazan etkinlikleri kapsamında, birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Karaman kalesi Ramazanda şenlenecek
29 Haziran 2013 Cumartesi 10:37 tarihinde eklendi.

Karaman Belediyesi’nin kalede yaptığı etkinlik alanı düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Uzun yıllar herhangi bir etkinliğin yapılmadığı şehrin en gözde mekânlarından birisi olan Karaman Kalesi, gerek manzarası, gerekse tarihi dokusu ile Karamanlıların keyifli zaman geçirebileceği bir mekâna dönüştü. Ayrıca belediyenin kurmuş olduğu estetik özelliğe sahip stantlarda Karamanlı esnaflar satış yapabilecek.

İLK KONSER 30 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ

Karaman Kalesi’ndeki etkinlik alanı düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından, ilk konser 30 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. Konserde ünlü ses sanatçısı Gökhan Güney’in yanı sıra Özcan Akın, Nejla Nazlı ve Aslıhan sahne alacak.

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Gerçekleştireceğimiz tüm bu etkinliklere Karamanlı hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.


CİHAN