Karayollarında durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarında durum
17 Kasım 2012 Cumartesi 09:51 tarihinde eklendi.

 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Söke-Milas yolunun 40-42'nci kilometreleri arasında (Bafa Gölü Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
     
Mahmutbey Batı Kavşağı-Çamlıca Gişe sahası arası (Boğaziçi Köprüsü-Mahmutbey Havalimanı bağlantı yolu dahil) F.S.M Köprüsü yaya yolunda asfaltlama çalışmaları nedeniyle 25 Kasım tarihine kadar hafta içi 10.00-16.00, hafta sonu 08.00-17.00 saatleri arasında İstanbul-Ankara istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak. 
     
Dursunbey-Balıkesir yolunun 35-37'nci kilometreleri arasındaki (Göbel Köyü Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.30-14.30 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. 
     
Havran-Balıkesir yolunun 27'nci kilometresindeki (Balya Kavşağı Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 20-22-24 Kasım (Salı-Perşembe-Cumartesi) tarihleri 13.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
     
Anadolu Otoyolunun Düzce Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı 0-4'üncü kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 30 Kasım tarihine kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak. 
     
Anadolu Otoyolunun İstanbul Kavşağı-Akıncı kesimindeki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor. 
   
Ankara Çevre Otoyolunun Ovacık Kavşağı-Havaalanı Kavşağı Kesiminin 4-7'nci kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ovacık Kavşağı-Havaalanı Kavşağı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım havaalanı kavşağı-Ovacık Kavşağı istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak. 
     
Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 47-48'inci kilometreleri (Çamyuva 1 Kavşağı sonrası) arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 15.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
     
Giresun-Trabzon yolunun 23'üncü kilometresi (Yoroz Tüneli) ile 54'üncü kilometresindeki (Trabzon Tüneli) trafik ekipmanı montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. 
     
Anadolu Otoyolu Çaydurt Kavşağı-Gerede Kavşağı arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle Yeniçağa Kavşağının Ankara-İstanbul yönü kapalı olacağından Ankara yönünden gelenlerin Gerede Kavşağını kullanmaları, ayrıca Yeniçağa Kavşağı kapalı olduğundan Otoyolu kullanmak isteyenlerin gidecekleri yöne göre Gerede veya Çaydurt kavşaklarını kullanmaları gerekiyor. 
     
İyidere-Rize yolunun İyidere ilçe merkezinde yapılmakta olan yaya üst geçit çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak veriliyor. Piraziz-Giresun yolunun Bulancak ilçe merkezinde yapılmakta olan yaya üst geçit çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak veriliyor. 
     
Karabük-Eskipazar yolunun 1'inci kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Dursunbey-Balıkesir yolunun 25-26'ncı kilometreleri arasındaki (Bağtepe Köyü Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14-16 Kasım tarihlerinde 13.30-14.30 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. 
     
Konya-Seydişehir yolunun 35-39'uncu kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak. 
     
Havran-Balıkesir yolunun 27'nci kilometresindeki (Balya Ayrımı Mevki) patlatmalı bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
     
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87'nci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak. 
     
Anadolu Otoyolunun Düzce Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı 0-4'üncü kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 30 Kasım tarihine kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak ve ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak. 
     
Trabzon-Rize yolunun 18-25'inci kilometreleri (Arsin Organize Sanayi Bölgesi), 30-34'üncü kilometreleri ve 44-47'nci kilometreleri arasındaki (Çamburnu Tüneli Çıkışı-Of arası) ÇEDAŞ tarafından yapılacak olan aydınlatma çalışmaları nedeniyle 19 Kasım tarihine kadar 07.00-16.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak. 
     
Beyşehir-Ilgın Ayrımı Kavşağı-Konya yolunun 3-13'üncü kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 7 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süre ile yol ulaşıma kapatılacak. 
     
Beyşehir-Seydişehir-Alacabel yolunun 41-50'nci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak. 
     
Dumlupınar-Altıntaş yolunda sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatıldı, binek araçların ise (otomobil, pikap...vs) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor. 
     
Milas-Yatağan yolunun 4-19'uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevki, Boğayokuşu Mevki ve Karaltı Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
     
TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda; Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak. 
     
Söke-Milas yolunun 0-19'uncu kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor. 
     
Söke-Milas Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11'inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 
     
Artvin-Erzurum yolunun 1-18'inci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu Mevki arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu Mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.