Karolin'den şok fotoğraf

Orhan Pamuk'la yaşadığı iddia ettiği ilişki ile dikkatleri üzerine seksi ressam Karolin Fişekçi, twitter'a öyle bir poz koydu ki..

Karolinden şok fotoğraf
23 Nisan 2012 Pazartesi 09:06 tarihinde eklendi, 3.184 kez okundu.

 

Kendisiyle ilişki yaşamadığını söyleyen Orhan Pamuk'un açıklamasının ardından kabuğuna çekilen Fişekçi, file çoraplarını giydi, bu pozu çekti ve twitter'dan "Filemi takar ve çıkarım ama pazar filesi değil" notuyla paylaştı.
 
File çorap ve dekolte olmazsa olmazım İstanbul’da topuklu ayakkabılarıyla yürümekte zorluk çektiğinden de yakınan Fişekçi, "Nişantaş'ında bile sokakta kaldırımda topuklu ayakkabıyla yürüyemeyeceksek.. Her sene kaldırım yaparlar ama çarpık çurpuk. Yok gerçekten İstanbul'un her yerinde topuklu ayakkabıyla birkaç saatten fazla yürümek zulüm. Neyse ki yanımda yedeğim oluyor hep.. Aslında topuklu ayakkabılar evler içindir; alt komşuları hesaba katmazsak" notu düştü.
 
Bir takipçisinin kiliseye de mi öyle gittiğini sorduğu Fişekçi "Kiliseye öyle gitmem ama arada dayanamıyorum file çorap, dekolte falan olmazsa olmazım ama her gün değil" açıklamasını yaptı.