Kars’ta silahlı kavga: 13 yaralı

Kars'ta meydana gelen iki ayrı silahlı kavgada toplam 13 kişi yaralandı, 16 kişi de gözaltına alındı, atılan kurşunların isabet ettiği 4 otomobilde ise hasar meydana geldi.

04 Eylül 2013 Çarşamba 19:18 tarihinde eklendi, 1.483 kez okundu.

Edinilen bilgiye göre, ilk olay dün gece saatlerinde iki aracın karıştığı bir trafik kazası sonucu meydana geldi. Öğretmenevi civarındaki kazanın ardından taraflar arasında kavga çıktı. Yaklaşık 100 civarında polisin güçlükle önleyebildiği olaya karışan taraflar karşılıklı olarak birbirlerini darp etti.

Olayda her iki taraftan da 10 kişi yumruk ve sopa darbeleriyle yaralandı. Gözaltına alınan 10 kişiden 5’i sabah saatlerinde cumhuriyet savcısının talimatı ile serbest bırakıldı. Olay yerinde bulunan bir adet silahın da kim tarafından kullanıldığı araştırılıyor.

HAYVAN PAZARINDA BAŞLAYAN KAVGA, ŞEHİR MERKEZİNE TAŞINDI

Bugün de sabah saatlerinde Kars Hayvan Pazarı'nda bir başka olay cereyan etti. Bilinmeyen bir nedenden dolayı taraftar arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Güçlükle yatıştırılan taraflar, öğle saatlerinde de kent merkezinde yine kavga etti.

Tabanca ve av tüfeklerinin kullanıldığı olayda 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı, 4 araç isabet eden kurşun ve saçmalardan zarar gördü. Yaralılar Kars Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olaya karıştığı iddia edilen 6 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Her iki olayla ilgili de geniş çaplı inceleme başlatıldı.


CİHAN