Kayıp işçiyi arama çalışmaları sonlandırıldı

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde oturan ve bir fabrikada işçi olarak çalışırken ortadan kaybolan, sadece otomobili bulunan 28 yaşındaki Rıza Geze'yi bulmak için 5 gündür sürdürülen çalışmalar sonlandırıldı.

Kayıp işçiyi arama çalışmaları sonlandırıldı
14 Şubat 2013 Perşembe 19:14 tarihinde eklendi.

 

Bekar, bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Rıza Geze, geçen cumartesi akşamı, ortadan kaybolmuştu.

Her zaman eve geldiği saatte dönmemesinden şüphelenen yakınları, tüm aramalarına rağmen bulamayınca güvenlik güçlerine bildirdi. Arama çalışmaları sürerken, Menderes İlçesi Özdere- Ahmetbeyli yolu arasındaki manzara tepesinde şarampole yuvarlanmış bir otomobil olduğu ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, Geze'nin 35 THU 41 plakalı otomobilini, denize yaklaşık 30 metre mesafede buldu. Geze'nin otomobilinde, bir süredir kullandığı ilaçların boş kutusu da bulundu.
 
Bölgeye jandarma birliklerinin yanısıra Sahil Güvenlik Komutanlığı ve AKUT'a bağlı ekipler de sevkedildi. Yaklaşık üç gün denizden ve karadan yapılan arama çalışmaları, sonuç alınamaması üzerine sonlandırıldı. İntihar ettiği ihtimali üzerinde durulan Geze'ye, tüm arama çalışmalarına rağmen bölgede ulaşılamaması, ardında bıraktığı soru işaretlerini çoğalttı. Geze'nin intihar etmemiş olabileceği, cinayete de kurban gitmiş olabileceği iddialarının ortaya çıkmasına neden oldu. Polis ve jandarmanın olayı çözmek için geniş çaplı soruşturmasını sürdürdüğü kaydedildi.

DHA