Kemal'i göstermedi

İlk çocuk heyecanını yaşayan Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çifti hastaneden taburcu oldu. Basına görüntü vermek istemeyen Cem Yılmaz, hastanenin personel kapısından çıktı, ters yöne girerek gazetecileri şaşırttı

Kemali göstermedi
05 Ağustos 2012 Pazar 10:04 tarihinde eklendi, 1.017 kez okundu.

 

Cem Yılmaz’ın perşembe günü sabah saatlerinde doğum yapan eşi Ahu Yağtu dün akşam saatlerinde hastaneden taburcu oldu. İlk kez babalık heyecanını yaşayan Yılmaz, taburcu olacakları gün saatler öncesinden akrabaları ve dostlarının getirdiği hediyeleri arabaya tek tek yerleştirtti.

17.30 gibi hastaneye gelen Yağtu’nun doktoru son kontrolden sonra taburcu olması için onay verdi. Yağtu, son kez oğlu Kemal’i emzirdikten sonra hastaneden çıkış yaptı. Yılmaz, eşi Yağtu kayınvaldesi Hülya Yörük ve oğlu Kemal ile saat 18.50 gibi hastaneden çıkış yaptı. Görüntülenmek istemeyen Yılmaz, hastanenin personel girişinin bulunduğu otoparktan çıkış yaptı.
 
Ters yola girdi
Oğlu Kemal’ın görüntülenmesini istemeyen Yılmaz, ters yola girerek gazetecileri şaşırtmaya çalıştı. Yaklaşık 100 metre ters yolda gittikten sonra Yılmaz, düz istikamete geçti. Perşembe gününden bu yana hastaneden ayrılmayan Özge Yılmaz Çevik ve Tolga Çevik de Yılmaz’ın evlerine kadar eşlik etti. Öğle saatlerinde tek başına cafeteryada oturan Yağtu’nun annesi Hülya Yörük ilk kez eski eşi Hasan Neşet Yağtu’nun Cem Yılmaz ile ilgili yaptığı açıklamalara kısa ve öz bir şekilde cevap verdi. Yörük, “Lütfen arkadaşlar. Bana bu konuları sormayın. Konuşmak istemiyorum” dedi.
 
Cem Yılmaz önceki gün ise kayınvaldesi Hülya Yörük kız kardeşi Özge Yılmaz Çevik ile uzun süre sohbet etti. Ahu Yağtu’nun babası Neşet Yağtu’nun açıklamalarına morali bozulan Yılmaz, basın mensuplarının görüntü aldığını görünce ise içeri girmeyi tercih etti. Yılmaz, daha sonra ise bir daha odadan dışarıya çıkmadı.

Milliyet