'Kiminle çıksam olay oluyor'

Bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan kadını olan model Ebru Şancı, “Bizi bir arkadaşım tanıştırdı. Ne milletvekili olduğunu biliyorum ne de Alparslan Türkeş'in oğlu olduğunu. Kiminle çıksam olay oluyor” dedi

Kiminle çıksam olay oluyor
28 Temmuz 2012 Cumartesi 09:21 tarihinde eklendi, 1.300 kez okundu.

 

MHP’nin Kurucusu Alparslan Türkeş’in AKP Milletvekili oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş ile Bodrum tatili sırasında denizde yüzerken ve aynı şezlongda güneşlenirken görüntülenince bir anda Türkiye’nin en çok konuştuğu kadın olan model Ebru Şancı, aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.

Daha önce de Kaddafi’nin oğlu Saif Kaddafi, İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo ile adı aşk haberleriyle anılan Şancı, “Kiminle çıksam olay oluyor” dedi.
 
Ahmet Türkeş’le nasıl tanıştınız?
 
Bodrum’a Ahmet’le gelmedim. Zaten benim Bodrum’da evim var. Beni Ahmet’le bir hafta önce ortak bir arkadaşımız tanıştırdı. Arkadaşım bana ‘Ankaralı borsa ile ilgilenen iş adamı bir arkadaşım var, seni tanıştırayım’ dedi. Hep beraber yemeğe gittik Onun Bilkent’ten okul arkadaşları da vardı. Masada 10 kişiydik. O gece tanıştık. Ahmet bana kesinlikle Alparslan Türkeş’in oğlu ve milletvekili olduğunu söylemedi. Benim şansıma hep böyle oluyor zaten. Ondan sonra da Maça Kızı’nda arkadaşlarıyla yüzdük. Görüntülendiğimiz anda onun arkadaşları diğer taraftaydı. Biz Bodrum’a beraber geldik, aşk yaşıyoruz, sevgiliyiz gibi bir şey asla sözkonusu değil. Bu kadar yazılan çizilenden sonra olacağı varsa da zaten olmaz. Tüm hikâye bundan ibaret. Ayrıca ben onun Türkeş’in oğlu olduğunu bilseydim, hiç gidip yanına oturmazdım. Baksanıza ne hale geldik. Olayı sanki komplo kurmuşum noktasına bile getirmeye çalışıyorlar.
Neden milletvekili olduğunu söylememiş olabilir?
 
Belki görüşmeye devam etseydik söylerdi ama ben zaten Başbakan ve Cumhurbaşkanı hariç hiçbir siyasetçiyi tanımam. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i de eski sevgilim Kaddafi’nin oğlu Saif’e benzediği için tanımıyorum. Böyle patladık sonuçta... Beni ‘Sizi çekmişler’ diye aradıklarında şaka yapıldığını sandım. Adamın kim olduğunu gazetede haberimiz çıktığında Türkiye ile beraber öğrendim. Aramızda gerçekten bir şey geçmedi. Fotoğraflara baktığınızda zaten belli oluyor. İki sevgili olsak o kadar mesafeli durur muyuz? Bir haftada 2 insan ne kadar samimi olabilir ki? Arkadaş gibi görüşüyorduk. 1978 doğumlu, Amerika’da okumuş, ben de orada okudum. Diyaloğa girebileceğim bir insan. Ama kimliğini öğrenince şoka girdim. 34 yaşında milletvekili olduğunu düşünmedim.
 
Fotoğraflarınız çıktığı gün neden telefonlardan kaçtınız?
 
Bugün hakkımda aşk itirafı yaptığımla ilgili ağzımdan çıkmayan bir şey yayınlanınca bari doğrusunu anlatayım dedim. Çünkü sanki reklam yapıyorum ve adama komplo kurmuşum gibi... Ben adamın kim olduğunu bilsem alıp Maça Kızı Oteli’ne götürür müyüm? Ayrıca adam siyasetçi ben nasıl reklam yapabilirim ki? Kaddafi’nin oğlu ile 3,5 yıl beraberliğim olduğunu da çıkıp konuştum.
twitter’da hakkınızda çok ağır yorumlar yapıldı. ‘Çocuklarınızı Ebru’nun uzanamayacağı yerlerde saklayın’ diyenler oldu.
 
Onlara ‘Boyum 1.80, her yere uzanırım’ diye yanıt yazacaktım ama boşver dedim. Özellikle kadın milleti kıskançlığından, erkekler de “O adamın yerinde ben olsaydım” diye öyle kötü yorumlar yazıyor. Çünkü hep düzgün adamlarla adım çıktı ama kimse kusura bakmasın, davul bile dengi dengine... Kaddafi’nin oğlundan sonra Tatlıses’in oğlu İdo oldu diyorlar ama İdo’yla aramda hiçbir şey geçmedi.
 
Model Ebru Şancı yapılan yorumlara tepki göstererek, “Kiminle çıksam olay oluyor” dedi.

Milliyet