Kıraç, Silifkelileri coşturdu

Mersin'in Silifke ilçesinde bu yıl 40'ıncısı 'Mavi Akdeniz Yılı' olarak düzenlenen 'Uluslararası Silifke Kültür Haftası' etkinlikleri, Kıraç konseriyle sona erdi

Kıraç, Silifkelileri coşturdu
27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:39 tarihinde eklendi, 1.308 kez okundu.

Mersin'in Silifke ilçesinde bu yıl 40'ıncısı 'Mavi Akdeniz Yılı' olarak düzenlenen 'Uluslararası Silifke Kültür Haftası' etkinlikleri, Kıraç konseriyle sona erdi. Kıraç, yoğun ilgi gören konserine katılanları söylediği şarkılarla coşturdu.

Silifke Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde düzenlenen konserde sahne alan sanatçı Kıraç, hayranlarına neşeli anlar yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı, hayranları tarafından uzun süre alkışlandı.

Uluslararası Silifke Kültür Haftası Düzenleme ve Yürütme Komitesi ve Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, konser arasında sanatçıya teşekkür belgesi, plaket ve çiçek verdi. Silifke'ye ikinci kez gelen Kıraç, hayranlarının ilgisine teşekkür etti. Şarkılarını alanı dolduran hayranlarıyla birlikte söyleyen sanatçı, Silifke'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.


CİHAN