Kırgın Çiçekler Dizisi Enerjisi Bambaşka

Son zamanlarda aşk konulu dizilerin ön planda olduğu ekranlarda, yurtta kalan kızların esas sıkıntılarına değinerek, aralara da aşk konusu işleyen dizi, Türk halkı tarafından sevilerek izleniyor.

Kırgın Çiçekler Dizisi Enerjisi Bambaşka
08 Ekim 2015 Perşembe 23:39 tarihinde eklendi, 1.417 kez okundu.

Son zamanlarda aşk konulu dizilerin ön planda olduğu ekranlarda, yurtta kalan kızların esas sıkıntılarına değinerek, aralara da aşk konusu işleyen dizi, Türk halkı tarafından sevilerek izleniyor. Karakterlerin hayatlarına ayrı ayrı odaklanarak senaryoyu işleyen dizi, belki de bu nedenle bu kadar sevildi. 5 genç kızın yetimhanede yaşadığı zorluklar, ailesi olanların aileleriyle aralarında geçen problemler dizinin ana temasını oluşturuyor.

Kırgın Çiçeklerin Konusu

Kırgın Çiçekler izleyicileri bilirler; dizide lise çağlarındaki gençlerin sorunlarına odaklanılmaktadır. 5 genç kızdan 2 tanesinin ailesi hayatta ama birisi kızıyla hiç ilgilenmezken; diğeri de yeni kocasının yanında olduğu için kızını yetimhaneye gönderiyor. Diğer üç kızdan bir tanesinin ailesi de hayatını kaybetmiş olduğundan yetimhanede kalıyor. Kızların birbirlerine kenetlenerek sürdükleri hayatlarına, kimilerinin erkek arkadaşları giriyor ve okulda özel olarak okuyan öğrencilerle de çeşitli konularda çekişmeler yaşanır. Sosyal sınıf farkı mesajını da farklı bir tarzla izleyici izleyen Kırgın Çiçekler izlenmeye değer nadir dizilerden bir tanesi.

Kırgın Çiçekler Oyuncuları

Dizinin genç oyuncuları olmasına rağmen oldukça başarılı bir kadrosu var. Genç yaşlarında bu kadar başarılı olan 5 genç kızı; Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker canlandırıyor. Dizinin genç oyuncu kadrosunda kızlara ek olarak Özgür Çevik ve İpek Karapınar yer alıyor. Yabancı Damat dizisiyle tanınan Özgür Çevik ve Küçük Sırlarla tanınan İpek Karapınar da dizi de birbirine âşık olan iki genç öğretmen.

Diziyi Kaçıranlar için Online İzleme Şansı

Ddizi1.com, birçok yeni ve eski dizinin tüm bölümlerini ziyaretçilerine sunan, başarılı bir site. İnternet dizi izleyenler bilirler; en genel sorunlar videoların geç yüklenmesi, yavaş dolması ve izleme esnasında sürekli takılması üzerinedir. Ddizi1.com ziyaretçilerinin dizileri keyifle izlemesi amacıyla en mükemmel alt yapıları kullanan, izleyicisine değer veren en büyük dizi izleme sitelerinden bir tanesi. İzleyicilerine, yüksek görüntü kalitesiyle yayın izleme seçeneğini sunan Ddizi1.com da Kırgın Çiçekler dizisini hızlı ve kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz. Bu yüksek kaliteye rağmen, Ddizi1.com videoları, internet kotanızdan çok çalmadan keyif yapmanıza olanak sağlar.