"Kirli sözler benim temiz alnımı lekelemez"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Meclis kürsüsünde kendisine yönelik bazı ithamlara tepki gösterdi. Bozdağ, “Kirli sözler benim temiz alnımı lekelemez.” dedi.

Kirli sözler benim temiz alnımı lekelemez
14 Şubat 2014 Cuma 22:56 tarihinde eklendi.


Meclis Genel Kurulu’nda HSYK kanun teklifinde yer alan maddelerin görüşülmesine devam ediliyor. Zaman zaman gergin geçen görüşmeler sırasında CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, kürsüde Bakan Bozdağ’a yönelik bazı ithamlarda bulundu.

Bozdağ'da söz alarak söz konusu iddia ve ithamlara karşı açıklama yaptı. Bozdağ şunları söyledi: “Konuşan bir hatip şahsımı hedef alarak, lekelenmiş bir kişi olarak beni nitelendirdi. Türk milleti beni tanıyor. Bu ifadeyi söyleyenleri de tanıyor. Herkesin en büyük hazinesi haysiyet ve şerefidir.

Herkes bunu koruması lazım. Kendi haysiyet ve şerefi önemli olduğu gibi başkalarınınkinin de önemli olduğunu bilerek konuşması lazım. Küfrederek hakaret ederek veya başka tür laflar söyleyerek konuşmak parlamento çatısı altında bulunan hiç kimseye yakışmaz. Kirli sözler benim temiz alnımı lekelemez. Çamur at izi kalsın anlayışı bilinmeli ki çamurlar beni lekelemez, alnımda da yer tutmaz.”


CİHAN