Kırşehirliler tenis kortlarına kavuşuyor

Kırşehir Belediyesi projelerinden biri olan ve Ahi Evran Üniversitesi Rehabilitasyon Merkezi Kampüs Alanı içerisinde yapılan tenis kortu kompleksinin çevre düzenleme işlerinin ardından açılacağı bildirildi.

Kırşehirliler tenis kortlarına kavuşuyor
24 Haziran 2013 Pazartesi 16:02 tarihinde eklendi.

Kompleksin içerisinde 2 adet açık tenis ve 2 adet kapalı tenis kortunun bulunduğunu belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kortlara gelen sporcuların ve tenisseverlerin hem kışın hem de yazın rahat edebilmesi için jeotermalle ısıtma sistemi yapıldığını söyledi.

Kırşehir’i her anlamda zenginleştirmeye, değiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Bahçeci, şunları kaydetti: “Kırşehir’i bir Anadolu şehri olmaktan çıkarıp daha modern, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Yaptığımız her proje Kırşehir’in eksikliklerini gidermek içindi. Halkımızın sosyal anlamda eksik olduğu konulardan biri de spor alanları olarak düşündük. Çalışmalarına devam ettiğimiz tenis kortu sayesinde hem ulusal hem de uluslararası arenada Kırşehir’imizin tanıtımı sağlanacak hem de Kırşehir’imiz sosyal anlamda gelişecek, değişecek. Çalışmalar bittiğinde Kırşehir çok güzel bir tenis alanına sahip olacak. Tesis, halkın tenis sporunu daha iyi tanımasını sağlayacak.”


CİHAN