''Kıvanç'la projemiz olabilir''

Ferzan Özpetek adına düzenlenen özel geceye katılan Kenan İmirzalıoğlu, Ayakligazete.com'un haberine göre, geceye oldukça şık katılan Kenan İmirzalıoğlu, 2010 yılı hakkında, “2010 yılı çalışma içerisinde geçti. Gayet iyiydi. Sevdiklerimizde herhangi bir sağlık problemi olmadı. Ülke adına da fena değildi. Dolayısıyla 2010 yılı sanırım hepimiz için fena değildi.” dedi.

Kıvançla projemiz olabilir
05 Ocak 2011 Çarşamba 19:54 tarihinde eklendi, 2.404 kez okundu.

 

Yılın en iyi dizilerinden biri olan 'Ezel' dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu dizi hakkında, “Ezel'de senaristler öyle sürprizler yapıyor ki bizim bile haberimiz olmuyor. O yüzden bu sene de muhakkak sürprizler olacaktır diye düşünüyorum.” dedi. Diziye yeni katılan Berrak Tüzünataç hakkında ise yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, “Yeni bir renk oldu. Yeni bir yemek kazandırdı Berrak bizim işimize. Bakalım Ezel'le Bade arasında neler olacak yeni bölümlerde.” dedi.
 
"İSTEDİĞİMİZ KADAR İYİ OYUNCULUK SERGİLEYEMİYORUZ!”
 
Dizilerin 90 dakika ve daha uzun olması hakkında başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, “Bir haftada hakikaten 90 dakikalık bir iş çekilmesi çok zor. Yıpratıcı bir iş… Oyuncular için tamam çok yorucu. Uykusuz kalıyoruz. Bu performansımızı etkiliyor. İstediğimiz kadar iyi oyunculuk sergileyemiyoruz. Çünkü yetiştirmek zorundayız. Bazen tekrar almaya şansımız olmuyor. Bizim rolümüz bitiyor eve gidiyoruz. Fakat teknik ekip açısından çok zor ve çok yıpratıcı bir iş… Çok daha az uyuyorlar. Çocuklarını göremeyenler oluyor. Çünkü eve gittiğinde çocuğu uyumuş oluyor. Kalktığı zaman zaten çocuk hala yatakta oluyor veya okula gitmiş oluyor. O yüzden bunun insanı koşullara gelmesi lazım. Çünkü artık Türkiye'de yapılan diziler bütün dünyaya satılamaya başladı. Eğer ki dizilerimiz Dünya düzeyinde bir alıcı buluyorsa, böyle bir standarda geldiyse çalışma şartlarımızın da Avrupa Birliği'ndeki ülkeler ve Amerika'daki standartlara gelmesi gerekiyor. Ayriyeten işin bir de şu tarafı var. Eğer ki biz bu dizinin 90 dakikasını düşürürsek 45 dakikayı bilmiyorum ama 60 dakikaya düşerse seyircimizde daha kaliteli bir iş izleyecek. Daha özenli bir iş izleyecek. O yüzden 60 dakikalık veya daha kısa bir işten seyircilerimiz daha memnun kalacak.” dedi.
 
 
'DİZİLERİN SÜRESİ KISALTILIRSA 2 KERE İNDİRİM YAPILMIŞ OLUR!'
 
Dizilerin 90 dakikadan daha kısa olursa oyuncuların ücretleri daha da düşecek şeklindeki tartışmalar hakkında ise Kenan İmirzalıoğlu, “ Eğer ki en son çare buysa ben buna razıyım ama işin bir de şu tarafı var: Kriz oldu diye süreler uzatıldı. Süreler uzatılırken de rakamlar düşürüldü. Şimdi tekrar süre kısaltılıyor diye tekrar rakamlar düşürülürse 2 kere indirim yapılmış olacak. Bu da abesle iştigal bir durum… Bunun en doğru çaresi bizim oluşturduğumuz SineSen ve OyuncuSen sendikalar esas doğru kuralları koyacak.” dedi.
 
 
'KIVANÇ'LA PROJEMİZ OLABİLİR!'
 
Yeni projeleri olduğunu açıklayan Kenan İmirzalıoğlu, “Yeni projeler var ama onları deklare etmek için henüz erken. Kıvanç'la henüz bir projemiz yok. Olabilir ama henüz yok. İleride olabilir neden olmasın.” dedi.
 
 
'FERZAN BİZİM GURURUMUZ!'
 
Ferzan Özpetek hakkında ise Kenan İmirzalıoğlu, “Ferzan bizim uluslar arası bir onurumuz. Onun varlığından dolayı gurur duyuyoruz. Çok önemli çok değerli işler yapıyor. Türkiye'yi çok iyi temsil ediyor. Yaptığı filmler dünya çapında ödüller alıyor. Bu bizim için çok önemli.” dedi.