Kızıl Ajan kına yaktı!

Tüm dünyanın ilgi odağı haline gelen "Kızıl Ajan" lakaplı eski Rus casus Anna Chapman'ı karşılarında gören gelin adayları...

Kızıl Ajan kına yaktı!
31 Ağustos 2012 Cuma 16:34 tarihinde eklendi, 1.375 kez okundu.

 

Dosso Dossi Fashion Show’un kurucusu Hikmet Eraslan’ın konuğu olarak İstanbul ’a gelen “Kızıl Ajan” Anna Chapman, Cahide Harikalar Diyarı’ndaki şovlarla İstanbul gecelerine hızlı bir giriş yaptı.

Beraberindeki Hikmet Eraslan ile birlikte önceki akşam Cahide’ye gelen Chapman, mekandan çok etkilendiğini söyledi. Akşam yemeğine geleneksel Türk mezeleriyle başlayan Chapman, yaprak dolmasını çok sevdiğini belirtti.
Cahide’nin şov ekibinin de yakından ilgilendiği Chapman, yanına gelen ve kendisini dansa kaldıran dansöze 100 TL taktı. Mekanda bulunan ve kına gecesi eğlencesi düzenleyen gelin adaylarının da ilgi gösterdiği Chapman, eline kına yaktı.
 
Gece yarısından sonra dağıtılan Türk bayraklarından birini eline alan Kızıl Ajans, herkesle birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına da katıldı. Mekanda şov yapan Drag Queen ’lerle de bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Chapman, 02.00’de ayrıldı.
 
Birkaç gün daha İstanbul ’da kalacağını belirten Chapman, İstanbul ’u keşfe çıkacağını söyledi.
 
RADİKAL