"Kötü yazanlar utanacak"

Altın Portakal'da sahneye çıkıp şarkı söylemesiyle sosyal medyada alay konusu olan Ömür Gedik, yapılan eleştirilere canlı yayında böyle cevap verdi.

Kötü yazanlar utanacak
08 Ekim 2012 Pazartesi 12:11 tarihinde eklendi, 1.030 kez okundu.

 

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde sahneye çıkıp şarkı söyleyen Ömür Gedik, sosyal medyada alay konusu olmuştu. Gedik, kendisine yapılan bu eleştirilere canlı yayında cevap verdi. TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalsın programına telefonla bağnan Ömür Gedik, 'Twitter zaten öyle bir yer ki; kötü bir şey olduğunda yazası geliyor insanların ' dedi. '
 
SESTEN BEN DE RAHATSIZ OLDUM
Twitter'da yapılan eleştirileri okuduğunda henüz kendisini televizyondan izlemediğimi belirten Gedik, 'İlk başta performansımı ve salondan gelen tepkiyi biliyordum. Onun için eleştirileri okuyunca yine abartıyorlar, belden aşağı vuruyorlar dedim. Ama televizyondan izlediğimde ses dengelerinin etkisiyle ben de ortaya çıkan sesten rahatsız oldum ' şeklinde konuştu.
 
'KÖTÜ YAZANLAR UTANACAKLAR'
Canlı yayınlarda bu ses dengelerinin ayarlanmasının çok önemli olduğunu söyleyen Ömür Gedik, 'Orada büyük sıkıntımız olmuş. Bunu açıkça söylemem gerekiyor. Ama bu yayının salondan gelen görüntüsünü de Kanal D kameraları çekti ve ben Cumartesi günü programımda yayınlayacağım. Onu yayınladığımda herkesin fikri değişcek ve kötü yazanların çoğu utanacaklar ' diye konuştu. Ömür Gedik, o gece 16 şarkı okuduğunu ve hepsinin böyle olmadığını da söyledi.

Medyaradar