Küçük kıza WhatsApp'tan taciz

13 yaşındaki S.B.'nin, cep telefonundaki sohbet programından taciz edildiğini belirten 35 yaşındaki Esra Ç., 33 yaşındaki H.Y. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Küçük kıza WhatsApptan taciz
27 Haziran 2013 Perşembe 10:54 tarihinde eklendi.
İlköğretim 3'üncü sınıf öğrencisi S.B., iddiaya göre, annesinin çalıştığı firmadan tanıdığı H.Y. ile cep telefonundaki 'WhatsApp' adlı sohbet programından 3 hafta önce mesajlaşmaya başladı.

H.Y.'nin cinsel içerikli mesajlar atması üzerine olayı annesi Esra Ç.'ye anlatan S.B., telefondaki mesajları gösterdi. Mesajları görünce şok geçiren anne, eski eşini arayarak durumu bildirdi. Adliyeye giderek savcılığa suç duyurusunda bulunan anne ve baba, H.Y.'den şikayetçi oldu.
 
Kızının psikolojisinin alt üst olduğunu belirten Esra Ç., "33 yaşındaki bir kişinin 13 yaşındaki kızıma cep telefonundaki sohbet programından iğrenç mesajlar göndermesinden dolayı suç duyurusunda bulunduk" dedi. H.Y.'nin kızına cinsel içerikli mesajlar attığını aktaran Esra Ç., "Birliktelik yaşamak istediğini söylemiş. Bugün benim çocuğuma yaptıysa yarın başkalarının çocuklarına da yapar. Bu kişinin de 10 yaşında bir kızı olduğunu öğrendik. Ailelere sesleniyorum; çocuklarının takip ettiği teknolojiyi, kötü emellere sahip kişiler de takip ediyor" diye konuştu.
 
Polis, H.Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

DHA