Lincoln'ün transferi yattı

Bundesliga'da futbol oynamak isteyen Cassio Lincoln, son olarak masaya oturduğu Frankfurt yöneticileri ile anlaşamadı.

01 Eylül 2009 Salı 10:20 tarihinde eklendi.

Bundesliga'da futbol oynamak isteyen Cassio Lincoln, son olarak masaya oturduğu Frankfurt yöneticileri ile anlaşamadı. Galatasaray'ın eski yıldızı Lincoln'un fazla ücret talep etmesi nedeniyle sözleşme yapılamadı.

Galatasaray'ın sorunlu Brezilyalı yıldızı Casio Lincoln'un Bundesliga'da oynama isteği, istediği yüksek ücret nedeniyle suya düştü. Galatasaray'da oynamak istemediğini açıklayarak sezon başında İstanbul'a gelmeyen ve sarı-kırmızılı ekibin Almanya'daki kampına katılmayan Lincoln, dün gece geç saatlere kadar Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile masaya oturdu. Geçen sezon Galatasaray'ı çalıştıran Michael Skibbe'nin çok istediği ve "Lincoln takımıza güç verir" diyerek mutlaka takımda görmek istemesi üzerine harekete geçen Frankfurt yöneticileri, bonservis bedelsiz gelecek olan Lincoln'u transfer etmek için harekete geçti.

BONSERVİS İÇİN GALATASARAY İLE ANLAŞILMIŞ

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Lincoln ile Frankfurt'a görüşen Skibbe'nin, futbolcudan "gelirim" sözünü almasından sonra Galatasaray ile Lincoln'un transferi hakkında bir yıllık kiralık ve sezon sonunda bonservisini satın alma opsiyonu üzerine anlaşma yaptığı da belirtildi.

YÜKSEK ÜCRETTEN İNMEDİ

Eintracht Frankfurt doktoru tarafından sağlık kontrolu bile yapılan Lincoln ve menajeri Roger Witmann, Eintracht Frankfurt Kulüp Başkanı Heribert Bruchhagen ve yönetici Herbert Becker ile masaya oturdu. Lincoln'un talep ettiği yıllık 3 milyon Euro ücrette indirim yapmasını isteyen Frankfurtlu yöneticilerin bu isteğini Lincoln ve menajeri Wittmann'ın kabul etmediği kaydedildi. Transfer sezonunun kapanmasına bir saat kala biten toplantı sonrası Frankfurt Başkanı Bruchhagen, "Lincoln, kesinlikle Eintracht'a transfer olmayacak" açıklamasını yaptı. Açıklama yapılmasına rağmen son dakikaya kadar Skibbe'nin Lincoln'u ikna çabaları sonuç vermeyince transfer gerçekleşmedi.

Lincoln ve menajerinin daha önce Dortmund, Schalke ve Köln ekipleriylede yaptığı transfer flörtü mutlu sona ulaşmamıştı

BREZİLYALI FUTBOLCU, SARI KIRMIZILI KULÜBE 13.5 MİLYON EURO'YA MAL OLDU

Galatasaray'da 2 sezon forma giyen ve kendisinden beklenen performansı gösteremeyen Cassio Lincoln, sarı kırmızılı kulübe 13.5 milyon Euro'ya mal oldu. Galatasaray Kulübü, Lincoln'ün transferi için Almanya'nın Schalke Kulübü'ne 5 milyon Euro bonservis bedeli öderken, Brezilyalı futbolcuya ise yılda 2 milyon 250 bin Euro'dan iki yıllığına 4.5 milyon Euro ödedi. Sarı kırmızılı kulüp ayrıca, Schalke'den transferi sırasında Lincoln'e ve menajerine toplamda 4 milyon Euro daha ödeme yaptı.

milliyet