Lise öğrencisi derste bıçaklandı

İzmir’in Bergama ilçesine bağlı Göçbeyli beldesinde bir lise öğrencisi, derste bıçaklandı

Lise öğrencisi derste bıçaklandı
15 Mayıs 2013 Çarşamba 10:40 tarihinde eklendi.

İzmir’in Bergama ilçesine bağlı Göçbeyli beldesinde bir lise öğrencisi, derste bıçaklandı. Göçbeyli Çok Programlı Lisesi 12. sınıf öğrencisi N.A.'nın, bilgisayar laboratuvarındaki ders sırasında, sınıf arkadaşı M.Y. tarafından sırtından bıçaklandığı iddia edildi. Olaydan sonra hızla dışarıya çıkan zanlının, jandarmaya teslim olduğu belirtildi.

Yaralı N.A. ise sırtında kan olduğu farkedilerek hemen Bergama Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan öğrenci, İzmir'deki Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. N.A.’nın hayati tehlikeyi atlattığı ancak tedavisinin serviste devam ettiği bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman, “Edindiğimiz bilgiye ve soruşturmalarımıza göre iki öğrenci arasında önceden herhangi bir söz dalaşı ve kavga olmamış. İkisi de sakin öğrencilermiş. M.Y., çakı olarak tarif edilen bir bıçakla yumruk vaziyetinde ani bir hareketle derste arkadaşını bıçaklamış ve sınıftan koşarak dışarıya çıkmış. Eylemin neden gerçekleştirildiği yönünde kesin bir bilgi henüz yok.” dedi. Zanlı M.Y.’nin ailevi problemleri olduğunu belirten İl Müdürü Duman, Babası Mustafa Y. ile birlikte oturduğunu, annesinin ayrı olduğunu söyledi. M.Y. hakkında disiplin işlemi başlatıldığını bildiren Duman, okullarda öğrenciler üzerinde zaman zaman arama yaptıklarını kaydetti.


CİHAN