MASİAD, girişimci kadınları ödüllendirecek

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD), bu sene dördüncüsü düzenlenecek Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nda dereceye giren kadınlara toplamda 4 bin 500 lira ödül verileceğini açıkladı.

09 Şubat 2013 Cumartesi 19:07 tarihinde eklendi.

 

MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş, yaptığı yazılı açıklamada, 4. Manavgat Pottansiyel İş Kadınları Fuarı'nı 4 Mart tarihinde yapacaklarını duyurdu. Boztaş, fuarda birici gelen çalışmaya bin, ikinciye 750 ve üçüncüye 500 lira olmak üzere toplamda 4 bin 500 lira para ödülü verileceğini ifade etti. 
 
Fuar takviminin, Esma Özden Çetin başkanlığındaki MASİAD Girişimci İş Kadınları Kurulu'nun belirlediğini belirten Boztaş, fuarın evde üretim yapan ve vergi kaydı bulunmayan kadınların iş hayatına katılımı ve kendilerini ifade edebilmelerine imkan sağlayacağını kaydetti. 
 
Boztaş, "Geleneksel hale gelen Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nın bu yıl 4.sünü gerçekleştiriyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da el sanatları ve gıda olmak üzere iki kategoride gerçekleştireceğimiz fuarımızda profesyonel bir jüri heyeti tarafından katılımcılar değerlendirilecek. Fuara katılmak isteyen girişimci kadınların en geç 25 Şubat tarihine kadar MASİAD'a başvuruda bulunmaları gerekir." dedi.

CİHAN