"Megan Fox eşini benimle aldattı"

Shia LaBeouf, 'Transformers'taki rol arkadaşı Megan Fox'un şimdiki eşi Brian Austin Green'le ile birlikteyken kendisiyle de birlikte olduğunu iddia etti

Megan Fox eşini benimle aldattı
29 Haziran 2011 Çarşamba 15:38 tarihinde eklendi, 3.623 kez okundu.

 

Gece hayatında karıştığı kavgalar ve stüdyo patronlarını çıldırtmasıyla ünlü 25 yaşındaki 'Transformers' yıldızı Shia LaBeouf, anlaşılan kalan zamanını da başka erkeklerin kızarkadaşlarıyla geçiriyor.
 
Aktör Details dergisine verdiği röportajda 'Transformers' serisinin ilk iki filminde başrolleri paylaştığı Megan Fox'la birlikte olduğunu itiraf etti. Fox o zaman şu an eşi olan Brian Austin Green'le birlikteydi.
 
Fox'la aralarında bir şey yaşanıp yaşanmadığı sorusuna "6 ay boyunca sizi çekici bulmaya çalışan biriyle aynı settesiniz ve siz de onu çekici bulmaya çalışıyorsunuz. Bu durumda iş ve hayatı ayıramıyorum. Megan'la da aramızda bir şeyler yaşandı" dedi.
 
Yaşadıklarının perdedeki kimyalarına da yansıdığını söyleyen oyuncu, Fox'un o dönem nişanlısı olan Green'le birlikteliğinden haberdar olmadığını söyledi.
 
Açıklamanın tarihinin üçüncü 'Transformers' filmi 'Transformers: Dark of the Moon'un gösterime gireceği 1 Temmuz'dan sadece birkaç gün öncesine denk gelmesiyse dikkat çekti. 

NTV