Mehmet Bekaroğlu'ndan zehir zemberek sözler

HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu bugün yaptığı basın toplantısında zehir zemberek sözler söyledi.

Mehmet Bekaroğlundan zehir zemberek sözler
13 Temmuz 2012 Cuma 11:42 tarihinde eklendi, 1.507 kez okundu.

 

HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş görüşmesi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
 
Mehmet Bekaroğlu, basın toplantısında şunları söyledi:
 
"1 Kasım 2010'da burada bir grup vicdanlı insan Halkın Sesi Partisi’nde bir araya geldi. Adaletsizliğe birlikte mücadele edeceğine söz verdiler. Tarihi bir sözdü bu. Biz 1 Kasım 2010'dan bu yana iyiye doğru giden bir şey göremiyoruz. Hak taleplerine kulak tıkıyor. Tekçiliğe, kendine demokratlığa dönüyor. Akan kan durmadı. Kürtlerin, dindarların sorunu yerinde duruyor. 12 Eylül, 28 Şubat darbeleri savsaklanıyor. Bu ülkede hala üniversite ve memur sınavı yapılamıyor. Cezaevlerinde insanlar yanıyor. TOKİ'nin dere içinde yaptığı evlerde çocuklar boğuluyor. Kibir kuleleri gökte yükseliyor. İşçi emekli esnaf kan ağlıyor. Hala milyonlarca işsiz var. İnsanlar köleleştiriliyor. Şu anda 1 milyonun üzerinde mevsimlik işçi kamyon kasalarında perişan vaziyettedir.
 
AKP'nin hükümet olduğu 10 yıllık dönemde Irak'ta 1 milyon insan öldü. Libya'da ölenlerin sayısı 100 bini geçti. Suriye iç savaşa sürükleniyor.
 
Bir daha söylüyoruz. Halkın Sesi Partisi'ni oluşturan koşullar hala duruyor. İki yıl önce bunları söyleyen Numan Kurtulmuş şimdi ne oluyor da AKP'ye geçiyor? Sayın genel başkanımızın iktidar partisine niçin gittiğini anlamış değiliz. Önceden verilen kararları uygulamak için parti kurullarını toplamak anlamsızdır. Anlaşılan Sayın Kurtulmuş partiyi kapatıp AKP'ye gidecek. HAS Parti fiilen kapatılmıştır. HAS Parti, kapanıyor, görüntü budur. Bunun resim açıklamasını Numan Kurtulmuş yapacaktır. Ben kendi kaanatlerimi paylaşıyorum. Bütün bu olup bitenlerden sonra bir geriye dönüşün olacağı kanaatinde değilim.
 
Sayın Kurtulmuş'ta dahil olmak üzere biz kimseyi suçlamıyoruz. Biz bizlere oy veren 328 bin kişiye ihanet edemeyiz. Allah Numan Kurtulmuş'a selamet versin. Kişiliğine yönelik hiçbir sözümüz olamaz."