"Merhum liderimiz, siyasetinin öncü ismidir"

Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 4. yıl dönümü ile ilgili parti binasında açıkmada yapan Karakoç, 29 Mart 2009 mahalli seçimler öncesi 25 Mart'ta Kahramanmaraş Göksun ilçesi Keş Dağı'nda helikopter kazasında kaybettikleri liderlerinin acısını 4 yıldır yüreklerinde sakladıklarını kaydetti.

Merhum liderimiz, siyasetinin öncü ismidir
25 Mart 2013 Pazartesi 20:10 tarihinde eklendi.

 

BBP Manavgat İlçe Başkanı Nusrettin Karakoç, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyaset yapmada ilkeli ve dik duruşunun Anadolu insanının gönlünde taht kurdurduğunu söyledi. 
 
Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 4. yıl dönümü ile ilgili parti binasında açıkmada yapan Karakoç, 29 Mart 2009 mahalli seçimler öncesi 25 Mart'ta Kahramanmaraş Göksun ilçesi Keş Dağı'nda helikopter kazasında kaybettikleri liderlerinin acısını 4 yıldır yüreklerinde sakladıklarını kaydetti. Yazıcıoğlu'nun ülkede ilkeli, ülke menfaatlerini ön planda tutma, fikirlere, inançlara saygılı olma ve fikirlerini ve düşüncelerini söylemede açık sözlü olmada öncü olduğunu belirten Karakoç, Türk siyasetine 40 yılına damgasını vurmuş Anadolu insanı sevdalısı siyasetçilerin kolay yetişmediğini söyledi. Karakoç, "Dört yıl önce Keş Dağı'nda kaybettiğimiz liderimizi rahmetle anıyoruz. Liderimizin ilkeli siyaset yapmada açtığı çığır günümüzde varlığını daha fazla hissettiriyor. Ülke menfaatleri karşısında hep dik duruş sergileyen merhum liderimiz 7,5 yıl Mamak zindanlarında hapiste yattıktan sonra Türkiye'yi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) şikayette bulun diyenleri 'bu bizim iç meselemiz' diyerek karşı çıkmıştır. 7,5 yıl içinde Mamak'ta her türlü işkenceyi görmesine karşı cezaevinden çıktıktan sonra ülkesini AİHM'e şikayet etmemiştir. Cunta oluşumlarına karşı ve darbecilere karşı hep dik duruş sergilemiştir. Bugün ülkemiz demokratik olgunluğa gelmişse bunda darbecilere ve cunta oluşumlarına karşı her daim dik duruş sergileyen liderimizin katkısı büyüktür." sözlerini kaydetti.BBP Manavgat İlçe Başkanı Nusrettin Karakoç, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyaset yapmada ilkeli ve dik duruşunun Anadolu insanının gönlünde taht kurdurduğunu söyledi. 
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ülkede ilkeli, ülke menfaatlerini ön planda tutma, fikirlere, inançlara saygılı olma ve fikirlerini ve düşüncelerini söylemede açık sözlü olmada öncü olduğunu belirten Karakoç, Türk siyasetine 40 yılına damgasını vurmuş Anadolu insanı sevdalısı siyasetçilerin kolay yetişmediğini söyledi.

Karakoç, "Dört yıl önce Keş Dağı'nda kaybettiğimiz liderimizi rahmetle anıyoruz. Liderimizin ilkeli siyaset yapmada açtığı çığır günümüzde varlığını daha fazla hissettiriyor. Ülke menfaatleri karşısında hep dik duruş sergileyen merhum liderimiz 7,5 yıl Mamak zindanlarında hapiste yattıktan sonra Türkiye'yi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) şikayette bulun diyenleri 'bu bizim iç meselemiz' diyerek karşı çıkmıştır. 7,5 yıl içinde Mamak'ta her türlü işkenceyi görmesine karşı cezaevinden çıktıktan sonra ülkesini AİHM'e şikayet etmemiştir.

Cunta oluşumlarına karşı ve darbecilere karşı hep dik duruş sergilemiştir. Bugün ülkemiz demokratik olgunluğa gelmişse bunda darbecilere ve cunta oluşumlarına karşı her daim dik duruş sergileyen liderimizin katkısı büyüktür." sözlerini kaydetti.

CİHAN