Merzifon emniyeti yılbaşına hazır

Amasya'nın Merzifon ilçesi Emniyet Müdürü İlyas Aktaş, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirmesi amacıyla gerekli önlemleri aldıklarını söyledi.

Merzifon emniyeti yılbaşına hazır
28 Aralık 2012 Cuma 20:21 tarihinde eklendi.

 

Vatandaşların yeni yıla sağlık ve huzur içinde girmeleri sağlamak amacıyla asayiş ve trafik yönünden bir dizi tedbirler alındığını ifade eden Aktaş, "İlçemizde yılbaşı öncesi ve yılbaşı günü, genel güvenlik ve asayişin sağlanması, halkın can ve mal güvenliğinin korunması, vatandaşların yeni yıla mutlu ve güvenli bir şekilde girmelerini sağlamak amacıyla tedbirler en üst seviyeye çıkarılmıştır." dedi.
 
Merzifon Emniyeti olarak yılbaşına hazır olduklarını kaydeden Aktaş, "Eğlence yerleri, alış veriş merkezleri, halkın yoğun olarak bulunduğu meydanlar, ana arterler motorize ekiplerimiz ve yaya devriyelerimiz tarafından sürekli kontrol altında bulundurularak şüpheli şahısların ‘Genel Bilgi Toplama’ (GBT) sorgulaması yapılacaktır. Kapkaç, yankesicilik, dolandırıcılık ve herhangi bir müessif olaya meydan verilmeyecek, özellikle silah, havai fişek, maytap gibi patlayıcı maddelerin atılmasına müsaade edilmeyecek, aşırı alkol alıp çevreyi rahatsız ederek rezalet çıkaran şahıslar gerektiğinde Polis Merkezine intikal ettirilerek gerekli yasal işlem yapılacaktır." şeklinde konuştu.
 
Vatandaşların güven içerisinde yılbaşı geçirmelerini dileyen Aktaş, "Şimdiden tüm vatandaşlarımızın hususi ile Merzifonlu hemşerilerimizin yılbaşını kutlar kendileri, aileleri ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

CİHAN