MHP'li vekilden, AKP'ye sert sözler

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, bugün bir gazetede yayımlanan 'Kandil Buluşması' fotoğrafını gösterip, "Bu tabloda, bu karede eksik olan bir kişi var, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. O da bu kareye yakışır. BDP'liler PKK'lılar, Abdullah Öcalan, kanki oldu, kanki. Başbakan'ın kankisi bunlar" dedi.

MHPli vekilden, AKPye sert sözler
08 Mart 2013 Cuma 22:32 tarihinde eklendi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, bugün bir gazetede yayımlanan 'Kandil Buluşması' fotoğrafını gösterip, "Bu tabloda, bu karede eksik olan bir kişi var, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. O da bu kareye yakışır. BDP'liler PKK'lılar, Abdullah Öcalan, kanki oldu, kanki. Başbakan'ın kankisi bunlar" dedi.
 
Asya Elit Otel'de basın toplantısı düzenleyen Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bulut, Ak Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Toplantıda Ahmet Duran Bulut'a, MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran ile MHP Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın eşlik etti.

Bulut, Türkiye gündeminin insanları abondone eder bir şekilde değiştiğini, 10 yıl önce söylenmesi hayal olan sözlerin söylendiğini belirtti. Bir gazetede yayımlanan 'Kandil Buluşması' fotoğrafını gösteren Bulut, "Barış için Kore'ye kadar gidip canını veren, böylesine mübarek bir milleti, üç çakal karşısında küçük düşüren bir başbakan.

Şu gazetede bir fotoğraf var. Ülkeyi bölen, PKK'nın siyasi işbirlikçisi BDP, PKK'nın şu anki ikinci adamı ile birlikte, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın projesini Kandil Dağı'nda bebek katilinin yardımcısına götürüyorlar. Bu tablo da bu karede eksik olan 1 kişi var; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. O da bu kareye yakışır. BDP'liler PKK'lılar, Abdullah Öcalan, kanki oldu, kanki. Başbakan'ın kankisi bunlar. Hani dün diyordu ya 'Bunlarla konuşan şerefsiz', 'Bunlarla görüştüğümü ispatlamayan şerefsiz.' Şeref kelimesini ayaklar altına alan bir zat maalesef bu ülkeyi yöneten başbakan sıfatını taşıyor. Bu sıfatı taşıyan insan geliyor, düşmana ilk ve son kurşunu atan bu topraklarda, bu ihanet projesini anlatırken şehit yakınını, gaziyi azarlıyor. Balıkesir'in bazı kişileri gidip onu meydanda görüntü yaparak bile yaptığını sanki onaylıyor, ona cesaret veriyor. O insanları da kınıyorum" dedi.
 
SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRDI
 
Bulut, Başbakan ve Ak Parti'nin yaptıklarının suç olduğunu da ileri sürüp, savcıları göreve çağırdı. Bulut, "Adı Cumhuriyet savcısı olanlar hangi Cumhuriyetin savcısı bu ülkede? 'Cumhuriyet savcısıyım' diye caka satan yetkililer, Cumhuriyet gidiyor elden ne yapıyorsunuz? Siz de kıstınız kuyruğunuzu, korkaklar sürüsüne dahil oldunuz. 'İçeri atarlar, sürerler' diye korkuyorsunuz. Kendi koltuğunuz ikbaliniz için, siz de mi o karşılayanlar gibi haksızlığa destek oluyorsunuz, susuyorsunuz" diye konuştu.
 
BAHÇELİ'YLE GÖRÜŞMEK İÇİN ADAM OLMAK LAZIM
 
Başbakanın görüşme talebine olumsuz yanıt veren MHP lideri Devlet Bahçeli'ye de destek çıkan Bulut, Başkan Erdoğan'a yüklenip, şunları söyledi: "Sen bebek katili Apo ile görüşüyorsun. Sen bölücülerle görüşüyorsun. Senin ağzın, elin hep kirlenmiş. Devlet Bahçeli seninle ne görüşsün? Sen adam ol Türkiye'nin menfaatlerini, değerlerini savun. Sen, Türk kelimesinden rahatsız ol, milliyetçilikten rahatsız ol, bize Kürtler'e tahammül et de, ana dilde eğitim de, Şeş TV de, Apo'ya sıcak mesaj gönder. 'O aşşağılığa bebek katili demeyin' diye insanlara baskı yap, ondan sonra 'Gel benimle görüş' de. Senin muhatabın onlar, Devlet Bahçeli değil. Onunla görüşmek için adam olmak lazım."

DHA