Mücevher fuarı kapılarını anneler için açıyor

Türkiye’de ilk defa 'Outlet Mücevher Çılgınlığı'nı başlatan Sereks, şimdi de anneler için birbirinden seçkin firmalarla 08-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında 'Anneler Gününe Özel Outlet Mücevher Çılgınlığı'nı başlatmaya hazırlanıyor.

Mücevher fuarı kapılarını anneler için açıyor
08 Mayıs 2013 Çarşamba 17:48 tarihinde eklendi, 2.175 kez okundu.

 

Sereks Fuarcılık, Pırlanta, Elmas, Alyans, Altın, Gümüş ve Saat temalı Yılbaşı ve Sevgililer Günü'ne özel  'Outlet Günleri Çılgınlığı’nın ardından, şimdi de anneler için Harbiye Askeri Müze'de Anneler Günü'ne özel Outlet Mücevher Fırsat Günleri'ne start vermeye hazırlanıyor.
 
8-12 Mayıs tarihlerinde Harbiye Askeri Müze'de gerçekleştirilecek olan  Outlet Mücevher Fırsat Günleri'nde anneler için hazırlanan gösterişli ve hesaplı hediye seçenekleri ile ürünler ziyaretçilerin ilgisine sunulacak.
 
Anneler Günü'ne özel Outlet Mücevher Fırsat Günleri organizasyonunu da bir önceki organizasyonlarda olduğu gibi Harbiye Askeri Müze’de gerçekleştiren Sereks'in, İstanbul’un göbeği diye tabir edilen  Nişantaşı, Harbiye, Kurtuluş, Şişli, Mecidiyeköy,  Osmanbey, Beşiktaş ve Taksim gibi kalabalık olan semtlerin tam ortasında yer alması ve toplu taşıma araçlarıyla ulaşımın çok kolay olmasından dolayı bu lokasyonu özellikle seçtiği öğrenildi.