Muslera’nın evine giren hırsızlar adliyede

Galatasaray’ın file bekçisi Fernando Muslera’nın da mağdurları arasında olduğu hırsızlık çetesinin 14 üyesi adliyeye sevk edildi.

Musleranın evine giren hırsızlar adliyede
12 Nisan 2013 Cuma 17:42 tarihinde eklendi, 1.287 kez okundu.

 

Başakşehir bölgesinde birçok eve girdikleri belirlenen şüpheliler, savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü narkotik ve asayiş şube müdürlüklerinin Büyükçekmece’de ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda uyuşturucu ve hırsızlık çeteleri çökertildi. Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları yanı sıra aynı zamanda uyuşturucu ticareti de yaptıkları belirlenen 21 kişi, Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. 9 Nisan günü sabah saatlerinde 23 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan zanlılarla birlikte çok sayıda hırsızlık malzemesi ele geçirildi. Bu malzemeler arasında Şubat ayında evi soyulan Galatasaray’ın file bekçisi Fernando Muslera’nın eşyaları da çıktı.
 
Başakşehir’de gündüz vakti evde kimsenin olmadığı anlarda kapı ve pencereleri kanırtmak suretiyle 22 eve girdikleri belirlenen şüphelilerden 14’ü, emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece adliyesine sevk edildi. Buradaki savcılık sorgusunun ardından aralarında çete lideri Ali K.’nın da bulunduğu 14 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 

CİHAN