Nabi Avcı, resepsiyona katıldı

Birleşmiş Milletler Eğitim Bilim ve Kültür Kurumu'nun (UNESCO) Genel Kurulu'na katılmak üzere Paris'te bulunan Bakan Nabi Avcı, büyükelçilikte verilen resepsiyona katıldı.

Nabi Avcı, resepsiyona katıldı
06 Kasım 2013 Çarşamba 22:36 tarihinde eklendi.


UNESCO Genel Kurulu'na katılmak için Paris’te çeşitli temaslarda bulunan Bakan Avcı ve beraberindeki heyet, Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği'nde verilen resepsiyona katıldı.

AVCI, UNESCO - TÜRKİYE İLİŞKİLERİNİ DEĞERLENDİRECEK

UNESCO Genel Kurulu’nun 8 Kasım'daki oturumuna katılacak olan Bakan Nabi Avcı, UNESCO Türkiye ilişkilerini ve UNESCO’nun geleceğine dair Türkiye’nin bakış açısını içeren bir konuşma yapacak. İki yılda bir düzenlenen UNESCO Genel Konferansı’nda, yürütme konseyi üyeleri ve genel direktör seçimleri yapılacak. Konferans kapsamında UNESCO çalışma programının kabul edilmesi ve bütçenin belirlenmesi öngörülüyor.

BAKAN AVCI, STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞACAK

Beş gün boyunca Paris’te bulunacak olan Milli Eğitim Bakanı Avcı’nın, 9 Kasım Cumartesi günü saat 11.30’da Türk öğretmenler ve Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ile bir araya geleceği açıklandı. STK temsilcileri ile gerçekleşecek toplatının ana gündem maddesinin, yıllardır atama yapılmayan Eğitim Müşavirliği konusu ve Türkçe Eğitim sorunları olacağı tahmin ediliyor. 


CİHAN