New York, Yaz'ı yoga ile karşıladı

Dünyanın en ünlü meydanlarından biri olan ve bir bölümü araç trafiğine kapatılan Times Meydanı, yılın en uzun günü olan 21 Haziran'da gün dönümünü yoga ile karşıladı.

New York, Yazı yoga ile karşıladı
22 Haziran 2013 Cumartesi 10:01 tarihinde eklendi.
Başta yılbaşı kutlaması olmak üzere bir çok sıra dışı etkinliğin gerçekleştiği Times Meydanı'nda buluşan binlerce New Yorklu, kentin göbeğinde yoga gösterisi yaptı. 
 
Times Meydanı Birliği tarafından gerçekleştirilen açık hava yoga gösterisine, profesyonel ve amatör yoga severler katıldı. Hem içsel hem de evrensel barış için, New York'un en kalabalık meydanında sabah 08.00'da başlayan yoga gösterisi ve dersi akşam saatlerinde sona erdi. Meydanı gezmeye gelen binlerce kişinin meraklı bakışları altında, çoğunluğunu bayanların oluşturduğu yoga gösterisini düzenleyen Times Meydanı Birliği yaptığı açıklamada, 'Times Meydanı'nda, yılın en uzun gününü, yazın başlangıcını böyle karşılamak istedik. New York çok hızlı, stres dolu bir kent. Bugün insanları kentin en curcunalı yerinde bir araya getirip yoga yaparak barış ve huzura kavuşmalarını sağlamak istedik. Böylece yaz mevsimine de hoş geldin demek istedik' dedi. 
 
Profesyonel yogacıların yanı sıra, yoga eğitimi alan ya da ilk kez yoga yapan kişilerin de katıldığı 16 bin kişinin katılmak için başvuruda bulunduğu etkinlikte, katılımcılar yerli yabancı binlerce kişinin ilgili bakışları altında yoga becerilerini sergiledi. Yerel saatle 08.00'da başlayan ve renkli görüntüler ortaya koyan, ' yoga gösterisi akşam 21.00'da sona erdi. 

DHA