New York'taki evini satışa çıkadı

Madonna New York'taki milyonlarca dolar değerindeki evini satışa çıkardı

New Yorktaki evini satışa çıkadı
21 Kasım 2012 Çarşamba 09:54 tarihinde eklendi, 1.618 kez okundu.

NY Daily News tarafından hazırlanan bir haberde, The Real Estalker isimli emlak bloğundan alınan bilgilere göre Madonna’nın yukarı Batı Yakası’ndaki evini 23.5 milyon dolardan satışa çıkardığı belirtildi.

 
Madonna şu sıralar, 2009 yılında 32.5 milyon dolar ödeyerek sahip olduğu ve içerisine yine milyonlarca dolar değerinde tadilat yaptırdığı yukarı Doğu Yakası’nda bulunan evinde yaşıyor.
 
Yukarı Batı Yakası’ndaki evin, bir binanın beşinci ve altıncı katını kapsayan 557 m²  genişliğinde dubleks bir daire olduğu belirtiliyor.
 
Her katında muhteşem odaların olduğu belirtilen evin en büyük odasının içerisinde ise mermerlerle kaplı gösterişli bir banyo bulunuyor.  Banyoda ise Fas kemerleri, buhar fıskiyesi ve ayaklı bir banyo küveti mevcut.
 
Madonna’nın iç mimar olan erkek kardeşi Christopher Ciccone tarafından dekore edilmiş olan evin ayrıca sekiz adet banyosu, beş adet şöminesi, bir kütüphanesi ve park manzaralı bir yemek odası da bulunuyor.
 
Evin satış dosyasındaki resimlerinde odaların mobilyalarla boğulmamış olduğu, mobilyaların sade bir şekilde yerleştirildiğinin görüldüğü belirtiliyor.
 
Ev Madonna’nın elden çıkarmayı düşündüğü tek gayrımenkul değil. Şarkıcı Mart ayında da Beverly Hills’te bulunan Fransız stili malikanesini 28 milyon dolardan satışa sunmuştu.