Nil Erkoçlar'ın doktoru bombayı patlattı

Nil Erkoçlar'ın özel hayatı altüst oldu. Erol Köse'den sonra bu kez doktoru 'sadece göğüslerini aldırdı, parası yok' diye ortaya çıktı.

Nil Erkoçların doktoru bombayı patlattı
06 Mart 2013 Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi, 2.215 kez okundu.

 

Kadınlıktan vazgeçip erkek olan Nil Erkoçlar hakkında arka arkaya bomba iddialar patlıyor. Dün Erol Köse Nil Erkoçlar'ın sadece göğüslerini aldırdığını, parasız olduğu için penis yaptırmadığını iddia etmişti. 
 
Bu kez Nil Erkoçlar'ın doktoru açıklama yaptı. Posta Gazetesine konuşan estetik cerrahı Dr. Hanife Akınoğlu, Erkoçlar hakkında iddialarda bulundu. 
 
PARAM YOK DEDİ
 
Nil Erkoçlar, Doktor Akınoğlu'na 1 ay önce gitmiş. Doktor şöyle anlatıyor;
 
"Nil 1 ay önce muayenehaneme geldi. Yanında ablası ve kardeşi vardı. Daha önce Nil gibi 3 arkadaşını ameliyat etmiştim 
 
Nil bana yeterli parasının olmadığını söyledi. Küçük bir paraya iki memesini aldım. Duyulmasın diye ameliyatı uzakta bir hastanede yaptım."
 
MUAYENEHANESİNİ BASMIŞ
 
Doktor Akınoğlu şunları anlattı;
 
"Erol Köse Nil'in ameliyat olduğunu twitterdan yazınca Nil 3 arkadışla muayenehanemi bastı. 'Erol Köse'ye herşeyi sen anlattın. Şöhret peşindesin. Dava açacağım" diye beni tehdit etti. Tartıştık. 
 
Madem olayın bu kadar gizli kalmasını istiyordu neden röportaj yapıp fotoğraflar çektirdi. 
 
Meme alma ameliyatını ben sızdırmadım. Nil kendi arkadaşlarına hesap sorsun. Ben Erol Köse'yi de tanımam. Olay tehdit noktasına varınca konuşma kararı verdim". 
 
MEMELERİ ALDIRDI PENİS TAKTIRMADI
 
Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa programına dün konuk olan Erol Köse, Nil Erkoçlar ile ilgili bir iddia daha ortaya atmıştı. 
 
Köse hormon tedavisi gören ve göğüslerini kestiren Nil'in henüz ameliyat geçirmediğini ve kadın olduğunu iddia etti.
 
NİL ERKOÇLAR : BENİM HAYATIM BENİM KARARIM
 
Nil Erkoçlar da iddialar üzerine dün basın açıklaması yaptı. Son kez konuştuğunu belirten Erkoçlar, ortaya atılan her iddiaya ayrı ayrı yanıt verdi.