Nizip'te iki ayrı kazada 3 ölü 2 yaralı

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 3 motosiklet sürücüsü ölürken, 2 kişi de yaralandı.

Nizipte iki ayrı kazada 3 ölü 2 yaralı
05 Şubat 2013 Salı 23:43 tarihinde eklendi, 1.425 kez okundu.

 

İlk kaza saat 19.00 sıralarında Nizip-Karkamış Karayolu Gevence Köyü yakınlarında meydana geldi.

29 yaşındaki Mahmut Kalkan yönetimindeki 27 N 3421 plakalı motosiklet ile 30 yaşındaki Celal Sarı yönetimindeki 27 NZ 721 plakalı motosiklet, önlerinde seyir halinde olan İsmail Uludağ yönetimindeki 27 LF 336 plakalı traktöre arakadan çarptı. Kaza sonrası motosiklet sürücüleri ile Sarı'nın kullandığı motosiklette bulunan 38 yaşındaki Mahmut Parlak ağır yaralandı. Ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mahmut Kalkan ile Celal Sarı yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Mahmut Parlak ise yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep'e sevk edildi.
 
Olayla ilgili traktör sürücü İsmail Uludağ, Nizip Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınırken kazada hayatını kaybedenlerin Nizip Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada çalıştıkları öğrenildi.
 
İkinci kaza ise saat 20.30 sıralarında Menderes Mahallesi Eski Antep Yolu üzerinde meydana geldi. Ali Çakır yönetimindeki 27 Y 3536 plakalı araç ile 18 yaşındaki Yunus Yazar yönetimindeki 27 N 5507 plakalı motosiklet çarpıştı. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü Yunus Yazar olay yerinde hayatını kaybederken, arkasında bulunan 20 yaşındaki Yasin Kuzucu ağır yaralandı. Ambulansla Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yasin Kuzucu, hayati tehlike kaydı ile Gaziantep'teki hastaneye sevk edildi. Kazaya karışan araç sürücüsü Ali Çakır gözaltına alındı.
 
Her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA