O halinden eser yok şimdi

Geçtiğimiz hafta Survivor Ünlüler Gönüllüler programından elenen Sibel Tüzün, yeni albümü için çekilen fotoğraflarında herkesi şaşırttı.

O halinden eser yok şimdi
10 Nisan 2012 Salı 10:52 tarihinde eklendi, 2.800 kez okundu.

 

Survivor'da insanların önüne majyajsız ve doğal olarak bakımsız hali ile çıkan Tüzün'ün bir anda bu denli değişmesi ünlülere yapılan makyajın neleri değiştirebildiğini de ortaya çıkardı. 
 
Sibel Tüzün'ün 'Survivor'daki makyajsız hali ve özellikle gözaltı torbaları sosyal medyada büyük olay olmuştu. Bunun üzerine yarışmadan elenen popçu, 'Çok' şarkısının klibi için çekilen fotoğraflarını basına dağıtınca. Tüzün'ün iki hali arasındaki fark herkesi hayrete düşürdü. 
 
Sibel Tüzün'ün geçirdiği bu değişimin sadece makyajdan kaynaklanmadığını bu kadar büyük bir değişimde foto montaj programlarının da büyük katkısı olduğu söyleniyor. 
 
SİBEL TÜZÜN KİMDİR 
 
1971 İstanbul Doğumlu olan Sibel Tüzün, 90'lardaki pop müzik alanında yayınlamış olduğu birçok eserle gündeme gelmişti. 1995-2000 yılları arasında ise 2 rock albüm yapan sanatçının özellikle "Hayat buysa ben yokum bu yolda" albümü Türk rock tarihinin en önemli eserlerinden biridir. 
 
2008 yılında aç telefonu ve yaz aşkı adlı şarkıları digital platform üzerinden dinleyicileriyle paylaştı. 
 
"Aç Telefonu'nun sözleri Zeynep Talu Çetinsoy, bestesi Lionel Richie, Enrique Iglesias, Phil Collins ve Lil' Kim gibi dünyaca ünlü sanatçılarla çalışan Marcus Brosch, aranjesi de dünya çapında 46 platin ve 40 altın plak ödülü sahibi, N" Sync ve Backstreet Boys"la çalışmalar yapan Toni Cottura imzası taşıyordu. 
 
2010 Ekim ayında Saten albümünü piyasaya sunan Sibel Tüzün, müzik çalışmalarına yorumcu, besteci, sözyazarı ve yapımcı olarak devam ediyor.