Öğretim elamanları model uçak kursuna katıldı

Niğde Üniversitesi Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına yönelik Türk Hava Kurumu Niğde Şubesi Başkanlığı tarafından model uçak kursu düzenlendi.

Öğretim elamanları model uçak kursuna katıldı
24 Ocak 2014 Cuma 15:51 tarihinde eklendi.

Rehber Öğretmen Erhan Özkan tarafından Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen kursa her iki okuldan çok sayıda öğretim elemanı katıldı. Genç Kanat Üyeleri Fatih Göç ve Alişan Ata’nın öğretici yardımcılığı yaptığı kursta öğretim elemanları Türkkuşu Ata planör model uçağı yaptılar.

Kurs sonunda katılımcılara Türk Hava Kurumu Niğde Şubesi Başkanlığı tarafından katılım belgesi verilirken model uçak kurslarına devam etmek isteyen öğretim elemanlarına Türk Hava Kurumu Niğde Şubesi Başkanlığında diğer modellerin kurslarına devam etme imkânı da sağlandı.
Ayrıca dönem içerisinde öğrencilere yönelik olarak da kursların düzenleneceği belirtilerek model uçak kurslarına ilave olarak yamaç paraşütü ve paraşütle atlama kurslarının da düzenleneceği ifade edildi.
 


CİHAN