Oldu mu şimdi Deniz?

Deniz Akkaya'nın yaptığı 'uyku ilacı' itirafı magazin gündemini sallamaya devam ediyor

Oldu mu şimdi Deniz?
01 Ağustos 2012 Çarşamba 10:57 tarihinde eklendi, 1.129 kez okundu.

 

Ağzından çıkanlar, milyonlara ulaşan ünlülerden etkilenen, hayranı olduğu kişiyi taklit etmeye kalkışan bir sürü çocuk ve genç var. Hal böyleyken Deniz Akkaya’nın söylediklerine ne demeli?
 
Şiddet içerikli filmlerden ve dizilerden insanların nasıl etkilendiğini söylemeye gerek yok herhalde.. İzlediklerinden, gördüklerinden, duyduklarından etkilenip suç işleyenlerin sayısının az olmadığını son olarak ABD’de bir sinemada gerçekleşen ‘Batman’ olayında da gördük...
 
Aynı şekilde ağzından çıkan cümleler, milyonlarca kişiye ulaşan ünlülerden de etkilenen, hayranı olduğu kişiyi taklit etmeye kalkışan bir sürü çocuk ve genç var. Hal böyleyken ve göz önündeki isimler ne konuştuğuna, ne yaptığına dikkat etmeliyken Deniz Akkaya’nın çıkıp da “Annesiyle babasının kahvelerine uyku ilacı katarak uyutup evden kaçışını, gece dışarı çıkmak için bunu defalarca yaptığını ve bir defasında fazla dozdan babasını zehirlediğini” anlatması akıl alır gibi değil!
 
Ver uyku ilacını, ak gecelere!
 
Bu dahiyane fikrini paylaşarak milyonlarca gencin ufkunu genişlettin! Anası babası gece evden çıkmasına izin vermediğinde kaçmak için böyle dehşet bir yola bile başvurulabileceğini göstermiş oldun! Aynı yöntemi kim bilir kaç genç denemeye kalkacak şimdi? Hadi senin baban ufak bir zehirlenmeyle kurtulmuş, verilmiş sadakası varmış da ilacın dozunu kaçırıp anasına babasına çok daha ciddi zarar verebilecek olanlara ne diyelim?!
 
Bazıları da çıkıp hâlâ “Ünlüler kimseye iyi örnek olmak zorunda değil” falan diyor. Hayır efendim hiç de haklı değilsiniz; şöhret olmanın kişiye nasıl bir çok getirisi varsa, bazı önemli sorumlulukları da vardır! Ve bu sorumluluklardan biri de konuşmadan önce söyleyeceklerinin nerelere varabileceğini, nelere sebep olabileceğini düşünmektir. (Milliyet/caddedeki hayalet)