Orgeneral Akar, Mehmetçiklerle bayramlaştı

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, ziyaretlerde bulunmak üzere bölgeye gelen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar ile birlikte Mehmetçiklerin bayramını kutladı.

15 Ekim 2013 Salı 19:42 tarihinde eklendi.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde bulunan 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu ve Yüksekova 3'ncü Taktik Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Okkan ile birlikte helikopterle Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na geldi.

Orgeneral Akar, burada Vali Necmettin Kalkan, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Bahadır, Vali Yardımcısı Cumhur Duran, Ağır Ceza Reisi Mustafa Küçükaslan, Mit Bölge Müdürü Metin Bozer, Emniyet Müdürü Tufan Ergüder ve İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Fatih Üstündağ tarafından karşılandı. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Vali Necmettin Kalkan ve beraberindeki komutanlarla birlikte tugaydaki askerlerle bayramlaştı.

Daha sonra gazinoya geçen Orgeneral Akar ve Vali Kalkan, burada verilen kokteyle katılarak asker ve eşleriyle bir süre sohbet etti.

Orgeneral Akar ve beraberindekiler Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından helikopterle kentten ayrıldı.


CİHAN