Ormanlık alanda erkek cesedi bulundu

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, ormanlık alanda bir erkek cesedi bulundu.

Ormanlık alanda erkek cesedi bulundu
10 Temmuz 2013 Çarşamba 11:31 tarihinde eklendi.

Cumhuriyet savcılığı, 17-20 yaşlarında bir erkeğe ait cesedin kimliğini belirlemek ve cinayet zanlısı ya da zanlılarının yakalanması için soruşturma başlattı.

Demirtaş Mahallesi Taş Ocakları mevkiinde ocak işletmecisi ve yanındakiler, çalılıklar arasında cesedi görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, üzerinde kimlik bulunmayan cesedin 17-20 yaşlarında, 180 santimetre boyunda, 80-85 kilo ağırlığında bir erkeğe ait olduğunu belirledi.

Olay yeri yakınlarında ayakkabı, sigara paketi ve meşrubat kutuları da bulundu. Vücudunun çeşitli bölgelerinde darp izi bulunan gencin öldürüldükten sonra ormanlık alana atıldığı düşünülüyor. Boyun bölümünde boğulma emaresine rastlanılan gencin kimliğinin belirlenmesi için cumhuriyet savcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından gencin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için ceset otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.


CİHAN